Kérlek like-olj minket a facebookon! :)

Tóth Csaba paleo orvos - Tapasztalatok, beszámolók, vélemények

Az oldal bemutatja a Tóth Csaba paleolit orvosról az elhallgatott véleményeket. Az oldalon csak vélemények és tapasztalatok vannak. Nézd meg a sok ember véleményét róla, és tudd meg, miért rossz a Tóth Csaba féle ketogén paleo étrend.


Kedves látogató,

Kérlek, oszd meg ezt az oldalt, minél több ismerősöddel, hogy mindenki tudhasson Tóth Csaba tevékenységéről. Eddig Szendi Gáboron kívül nem sokan merték felvenni vele a harcot. 
Most szálljon szembe vele ez a sok összegyűjtött vélemény és tapasztalat!
Köszönöm, hogy itt vagy:)

>Hozzászólásokhoz>

Tartalom:


kifizette a pénzt, de...
Tóth Csaba tanácsa...
Amikor a beteg rosszabbul lesz...
Tóth Csaba Paleo orvos börtönben
Tóth Csaba volt az orvosa, már nincs köztünk
Tóth Csaba kezelésér
lebukás
Haldoklom!
Rossz tapasztalatok
"Komolytalan doki"
Hatalmasat csalódott Tóth Csabában, a paleo orvosban



Szendi Gábor véleménye Tóth Csabáról 
Árak, praktizálás
Tóth Csaba ellen rendőrségi nyomozás folyik
 

E-mail egy becsületes orvostól - Tóth Csaba már ült börtönben! 
Tapasztalat: Abbahagyatta a gyógyszereket, nem emlékezett

Vélemények 
Tóth Csaba tudományos magyarázata
Egy hosszabb tapasztalatleírás
Rövid tapasztalatok 
Tapasztalat: Ha Tóth Csabára hallgattam volna, már nem élnék 
Tóth Csaba furcsa eltűnései 
Tapasztalat: sok pénz, egyetlen mondat, 8 percért
Tapasztalat: gyógyszereket azonnal elhagyni -> összeomlás
Szendi Gábor Tóth Csabáról 2.
Tapasztalat: Tóth Csaba nem is tud semmit
Konkrét példa
Hosszú Tapasztalatleírás: IR
Számlát ad???
Tapasztalat: hús hússal, 1 kiló hús / nap
Kréker és földimogyoró / mit takar Tóth Csaba "klinikai csoportja"
"A zöldségek nem tartalmaznak vitaminokat"
Eritrit és méz 
Tóth Csaba és nyírfacukros sütibolt
Tóth Csaba féle fehérjediéta



(Ahhoz, hogy visszatérj a tartalomjegyzékhez, kattints a kókuszra, bárhol az oldalon)

Ugrás az oldal tetejére 

"Tóth Csaba rendkívüli károkat okozott, és még fog okozni a mozgalomnak, mert mint a fuldokló, kapaszkodik a mentőcsónak szélébe, s hiába nem akarjuk felvenni, ő csüng a paleón: ha neki meg kell fulladnia, fulladjon vele minél több ember. Miután felszámolta orvosi praxisát, miután csődbe vitte sütiüzemét, miután széthullott a családja, miután fűnek-fának tartozik, miután minden vállalkozása befuccsol, miután már nincs becsülete senki szemében (leszámítva hozzá hasonló elvbarátait), egyre ingerültebb és agresszívebb, és a Boldogkőihez való törleszkedéséből, meg a feljelentgetéseiből az látszik, hogy zuhanása közben minél több embert magával akar rántani. Eddig sem szóltam, ezután sem fogok szólni túl gyakran ügyében, mert előbb-utóbb eltemeti saját magát, mert a saját árnyékát senki nem lépheti át. Kihunyófélben lévő feketecsillag a paleo egén, hamarosan magába zuhan és fekete lyuk lesz belőle, amelyben mindenki eltűnik, aki vele kapcsolatban marad. Mindez természetesen csak a véleményem, esetleges feljelentés esetére írom ezt." - Szendi Gábor 

Egyetlen megosztással is nagyon sokat segítesz a magyar paleo mozgalomnak. Kérlek, segítsd te is a munkánk! Köszönjük :)


"Más veszélyek is megjelentek. Vannak, akik szeretnének a paleomozgalom előtt csodadoktoroknak, minden tudó prófétáknak látszani. Tudásukat könyveim felszínes olvasásából merítik, s ami könyveimből a fejükben megragadt, azt eltorzítva, dogmává merevítve hirdetik, összezavarva a gyógyulni vágyó laikusokat, akik kényelemből inkább hisznek a hamis tekintélyeknek, semmint hogy át kelljen rágniuk magukat a nem mindig könnyű olvasmánynak nevezhető könyveimen, vagy az azóta lefordított külföldi szerzők könyvein.
[...]
Az egyik ostoba nézet, hogy az "igazi" paleo 70-30 százalék arányban tartalmaz állati eredetű és növényi eredetű élelmi anyagokat (Tóth Csaba ezt hangoztatja - a szerk.). Ilyet sem én, sem más paleo szakértő nem állított soha, ugyanis, ha megnézzük a több mint kétszáz természeti nép táplálkozását, akkor ott a legkülönfélébb arányokat találjuk - és az egészen eltérő arányok szerint táplálkozó természeti népeknél egyaránt ismeretlenek a civilizációs betegségek. Iránymutatónak szoktuk e népek kiátlagolt táplálkozási arányát megadni, ami kb. 50-50 százalék. De ez sem kőbevésett "igazi" paleo táplálkozási arány, hanem átlag. A paleo attól egészséges, azért véd a civilizációs betegségek ellen, mert nem tartalmaz gyorsan felszívódó szénhidrátot, idegen fehérjéket (pl. tejet), gyulladáskeltő anyagokat (növényi olaj, transzzsír) vagy a bélfalat áteresztővé tevő anyagokat (pl. hüvelyeseket, glutént). Értelmetlen és káros dogma tehát kijelenteni, hogy ilyen vagy olyan arány az "igazi" paleo. Mindenkinek kicsit másként működik a szervezete, más az ízlése, a paleón belül a sokszínűségnek van létjogosultsága. Elmira és én újra és újra leveleket kapunk, amelyekben emberek arról panaszkodnak, hogy "orvosi tanácsra" követik a 70-30%-ot, vagy ami még rosszabb, a ketogén étrendet (Ami valójában, nem a ketogén étrend, hanem annak egy tudománytalan, eltorzult változata. A normális ketogén étrend hosszú távon is tartható, egészséges és fiatalító! - a szerk.), és már nem bírják, egyre betegebbek, és ugyanakkor szenvednek a tudattól, hogy ők milyen gyengék, nem tudják követni a "paleót". A ketogén étrendnek meg van a speciális szerepe bizonyos betegségekben (1-es típusú cukorbetegség, rák, epilepszia, Alzheimer), ezt én könyveimben ismertettem is. De minden bajra gyógyírként ajánlani a ketogént csak azt bizonyítja, hogy az ajánló fejében nagy sötétség honol.
[...]
Sokan terjesztenek olyan nézeteket is, hogy a vitaminok fölöslegesek, sőt veszélyesek (Tóth Csaba is ezt terjeszti - a szerk.). Ismerve a mai élelmiszerek vitamintartalmát, az éretlenül való szüretelés és tárolás hatását, nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem érdemes építeni a táplálékkal bevitt vitaminokra. A mesterséges és természetes szembeállításra pedig csak annyit mondhatok, hogy a vitaminok hőskorában minden vitamin szintetikusan előállítva bizonyította hatásosságát. Mivel ipari környezetben élünk, még a paleolit táplálkozás is csak rekonstrukciós próbálkozás, amelynek része az élelmiszerekből hiányzó vitaminok pótlása. [...]
A paleo vadhajtásai mind abból fakadnak, hogy sokan ki szeretnék sajátítani, mert szeretnének belőle megélni. A paleo azonban egy folyton fejlődő, változó eszme, s csak olyanok kezében termékeny, akik képesek a tudományhoz alázattal és felelősséggel közelíteni. Akik nem ismerik fel személyes korlátaikat és az aktuális tudásuk végességéből fakadó korlátokat, azaz, hogy nem tudják mindenre a választ, azok a hiányos tudásukat dogmákkal, handabandázással, nagyotmondással, vagy egyszerűen hazugsággal pótolják ki.

Ha nem ért valamit, olvasson, kérdezzen, de mindig ügyeljen a forrás hitelességére! A hamis prófétákat pedig úgyis előbb-utóbb kiveti magából a mozgalom. Az igazság nem terem minden bokorban, aki nem akar megdolgozni érte, hanem az előemésztett, összezagyvált gondolatokat akarja levadászni a Facebookon, az könnyen póruljárhat, mint ahogy sokan már megjárták. A megélhetési paleósok mindig kéznél lesznek, hogy harmadik tanácsuk már a "rendelőbe" invitálás legyen."

- Szendi Gábor [tenyek-tevhitek.hu/a-paleo-mozgalom-harom-eve]
 
"Csodadoktorok mindenre jó „evolúciós orvoslási" módszerként
árusítják a ketogént, sőt annak eltorzított változatát,
és ennek már a visszajelzések szerint túl sok ember látta
kárát. Ez a paleo mozgalomnak is árt, mert ha valaki egy
„paleoorvos" tanácsait követve megy egészségileg tönkre,
az az egész paleóban csalódni fog." - Szendi Gábor, Paleolit Életmód Magazin


"Pont az a probléma, hogy sok embertől személyesen hallok ilyen történeteket, de mindenki nyuszi, sunnyog, nem akarja a nyilvánosságot vállalni, így aztán arat a doki. Így szoktak az egészségügyben is borzalmas orvosok évtizedeken át tevékenykedni, amíg aztán valami eget verő botrány nem tör ki. Szerintem fontos volna, hogy mindenki a maga területén tegyen róla, hogy ez ne történjen most meg.
[...]
Én értem Imre igyekezetét, jelezni akarta a világnak, hogy Tóthtal valami nagy gáz van, s ha egyszer a beteg nem vállalta fel a nevét, nem írhatta ki. Lehet, hogy némileg vitatható, de egy ilyen alakkal szemben nem hiszem, hogy mindig olyan nagyon kéne vigyázni a makulátlanul erkölcsös megoldásokra." - Szendi Gábor
[szendigabor.blogspot.hu]

Ugrás az oldal tetejére

Tóth Csaba pályafutása


"Korábban háziorvosként dolgozott, de körzetéből, sajnos távoznia kellett. Túl sok panasz volt rá a betegeitől, sokszor be se ment a rendelésre, nem ment ki a házhoz hívásokra, stb.). Vissza kellett adnia a praxisát és el kellett volna számolnia a rendelő utolsó évével az Országos Egészségügyi Pénztár felé. Több mint 10 millió Ft összegű finanszírozási pénzről van szó (az állam adja havonta a rendelő fenntartására, eszközök vásárlására, bérekre, stb.). Ezt a pénzt a mai napig keresik rajta.

Háziorvosi praxisa során folyamatos tartozásai voltak a közművek és az önkormányzatok felé, és még az ÁNTSZ-el is összetűzésbe keveredett.

Eközben még dolgozott a városi ügyeleten is, de onnan is kirúgták. Sorozatosan nem járt be dolgozni, amikor ő volt az ügyeletes, és telefonon se lehetett elérni.

Ezek után már nem kap engedélyt az Országos Egészségügyi Pénztártól praktizálásra, továbbá kizárták az orvosi kamarából is, mivel nem fizette a kamarai tagdíjat.

Azóta az OEP már bírósági úton is kereste rajta a pénzt, de hiába, mert Tóth nem jelent meg az idézésen.

Jelenleg paleós csodadoktorként próbálkozik."

Ugrás az oldal tetejére

"Felhívták a figyelmemet a Tények és tapasztalatok Tóth Csabáról oldalra. Valóban, egy börtönviselt szélhámos… kb. 13 éve ült börtönben…

A körzeti orvosi munkájához: no komment…. 

Orvoskolléga vagyok, nem szeretném, hogy megjelenjen a nevem, és nem azért mert a paleoval, mint orvos, nem értenék egyet, mert én is paleózom, hanem azért, mert személyesen is ismerem, ismertem Csabát… de nem gondoltam, hogy ennyire szélhámos…." - Dr. _ (érthető okokból nem vállalja a nevét)

Ugrás az oldal tetejére



"Szia, 



Ezek szerint nemcsak nekem van rossz véleményem Dr. Tóthról?


Jártam nála nyáron, *** egy hónapon belül, és ősszel olyan vérnyomáskiakadásom volt, hogy alig lehetett visszacsinálni.....
A *** kívül a másik csalódás az a kommunikációja volt. Fogalma sem volt az esetemről, amikor visszamentem hozzá, semmilyen előzményt nem nézett vissza a gépéről, feltételezem azért, mert ***....
Nem is mentem többet vissza hozzá, de azt hallottam hogy valamilyen paleo klinikát akart nyitni, vagy már nyitott is Pesten. De ha jól értem, nemcsak én jártam meg vele....

Üdv.
I."

Ugrás az oldal tetejére
"Ne menj hozzá, lehúz ***. Ha mond is valamit, az is sokszor ***. Javaslom neked Facebookon a Ketogén paleolit baráti kör csoportot, nagyon segítőkészek és ingyen van!
[...] Tóth Csabához ne menj semmiképp, ***. "
[gyakorikerdesek.hu]


"A fent említett "paleos doktor" nagyon sok *** hirdet és pl. *** erőlteti a gyógyszer letevését ***, ahol ez igen rizikós. Egy vitamin nélküli ketogén diétát hirdet kb. nulla zöldséggel és gyümölccsel. 

Ergo nulla vitamin bevitellel. 


A ketogén diéta nem rossz, sőt jó is, csak értelmesen kell csinálni. 

Én jártam nevezett orvosnál, de nem lettem okosabb. Amit ő elmondott, azt én a netről vagy könyvekből már rég tudtam. 


Egyél sok zsírt és húst...


Nekem teljesen hiteltelen orvos, annyi *** összehordott már eddig." 
[gyakorikerdesek.hu]


Ugrás az oldal tetejére

dr tóth csaba paleo orvos csúnyán beszél
Orvoshoz illő beszéd...
V: Tegnap valami fura oknál fogva priviben Csaba Tóth-tól én kaptam a fejemhez, hogy miért kérdőjelezem meg tudományosan a dolgait. Mivel sehol nem kérdőjelezem meg, sőt, gondolom ez a levél Virág Réka felé irányult, csak lánynak nehezebb beolvasni, idézem:

"És jó lenne ha a szendi féle fundamentalizmust átértékelnéd, főleg ezekkel a kibaszott tanulmányokkal kapcsolatban.

tóth csaba paleo orvost ne baszogasd
Ezt is ő írta :(
Nincs értelme vitatkozni, nem vagytok vitapartnerek, mert nincs ismeretetek a vitához." - és még 20 sor válogatott gyalázkodás :)

Tehát akkor Réka és többiek, itt a válaszotok, hogy miért nincs vélemény erről. Ahogy írtam, nem kell ezt erőltetni ;)

[facebookról]

Ugrás az oldal tetejére
"Először, amikor hívtam Tóth doktort, az időpont napján reggel lemondta azt (Pestre kellett mennie), ami elég kellemetlen volt számomra, mivel autót kellett kölcsönkérnem (X-Szombathely között elég nagy a távolság).
Akkor jó ideig nem is kerestem őt, mert rossz előjelnek vettem az időpont lemondását.
Később aztán sikerült eljutnom hozzá. Ami furcsa volt: kérte, hogy hadd legyen a laptopja a beszélgetés alatt végig előtte (feleségével tartotta valami miatt a kapcsolatot). Beleegyeztem, de utólag rájöttem, hogy ez nem volt igazán udvarias dolog. Láttam rajta, hogy erőlteti azt, hogy figyeljen rám. /úgy láttam, hogy hamar túl akar lenni ezen a találkozón/
Semmilyen ***, ami meglepett engem, csak a laborleleteimet nézte át. A beszélgetés max. 20-25 percig tartott, és főként én beszéltem. Úgy jött ki az egész, hogy végül is én már mindennel tisztában vagyok, jó úton haladok a ketogénba hajló diétával, meglesz az eredménye, illetve, hogy az eddigi tapasztalatai alapján (betegei alapján) 2 éven belül rendeződik a PCOS és a baba-probléma. Ez azért érvelés nélkül eléggé merész kijelentés, főleg, hogy bizonyos problémáim sajnos még mindig nem szűntek meg, ezért is lett volna szükségem több információra.
Egy valamire azért kaptam választ: hogy nap közben miért szokott alacsonyabb lenni a vércukrom, mint reggel.
Ami számomra hiányzott, hogy Tóth doktor alig kérdezett tőlem, én pedig laikusként nem tudhatom, hogy mit kell kérdeznem ahhoz, hogy olyan választ kaphassak, amivel tovább kutakodhatok a problémáim megoldása érdekében.
Azt is fontosnak tartom megjegyezni, hogy 20-25 perc beszélgetésért számla nélkül elkérni 10000 Ft-ot (ha jól emlékszem, akkor ennyi volt a díja) szintén elég merész dolog, főleg, hogy szinte "üres kézzel" jöttem el.
Továbbá fontos még megemlítenem, hogy sajnálom, hogy nem tettem panaszt neki ott személyesen, sajnos nem mértem fel időben a helyzetet (hajlamos vagyok először magamban keresni a hibát)."


Ugrás az oldal tetejére
"Voltam Csabánál rendelésen, tíz perc után kidobott, *** olvassam el Szendi könyveit, abból mindent megtudok, amire szükségem van." - egy epebeteg nő tapasztalata 
(Nála nagyon is személyre kellett volna szabni a paleót, mert a zsíros ételektől úgy begörcsöl, mint a fene, de erről Csaba egy szót se szólt. Tóth Csaba honlapján az áll, hogy a konzultáció időtartama 45 perc - ehelyett 10 perc alatt kidobták. - a szerk.)
"Csaba egy egyszerű, vidéki kisember, akit a körülményei tartottak össze, de most, hogy felemelkedett, és egy "tágasabb térbe" került, nincs ami tartsa, teljesen szétesett." - Egy nagyon kedves pszichológus nő

"Egy nő elpanaszolta, hogy Tóth Csaba halálra ijesztette a xilittel, hogy tönkreteszi a máját, erre a nő elment és kivizsgáltatta a máját (3 éve fogyaszt rendszeresen xilitet), ami tökéletesen rendben van. Erre egy lány felszólalt, hogy neki évekig zsírmája volt paleo előtt és 6 hónapi (xilites) paleózás után tökéletesen rendbe jött."


Ugrás az oldal tetejére

"2011-ben kezdtem el követni a paleolit táplálkozást két autoimmun betegség ösztönzött erre (pajzsmirigy alulműködés majd MCTD). Komoly tüneteim voltak, pld. a szívburokban felgyülemlett a folyadék és kórházban is feküdtem a szívtamponád lehetősége miatt. Ahogy sok mindenben, itt is a megérzéseimre támaszkodva nem hallgattam Tóth Csabára, ha tettem volna, már nem lennék***. Felkerestem rendelésén, mert mint mondtam nem preventív jelleggel paleoztam, hanem a szívtamponádot szerettem volna elkerülni szteroidok nélkül, így megerősítésre volt szükségem, ebben a nem hétköznapi helyzetben. Az este 9 órakor tartott konzultáción nem tudtam meg semmi újat, sőt én kérdeztem AI specifikus dolgokat, amit Szendi Gábor könyvében olvastam, de ő láthatóan ezekről nem tudott vagy nem akart tudni, majd tanácsolta, hogy 70-80 %-ban fogyasszak főként marhahúst v. balatoni halat, de az sem gond, ha 100 %-ban húst eszek. Nagyon nem akarlak untatni az ott kapott blődségekkel. Nekem fontos volt a megerősítés, - annak ellenére, hogy később teljesen komolytalannak minősítettem, mint orvost. A későbbiekben is többször kerültem vele kapcsolatban, de az előbbiekben erősített meg. Akkor, ott továbblendített.

Este még szemeztem a medrolos üveggel, de végleg a gyógyszeres szekrény mélyére került. Elkezdtem Szendi Gábor könyveiben leírtak szerint étkezni. Meggyógyultam. A betegség visszafordult, minimális tüneteim vannak pár havonta, inkább csak a ciklikus hormonális változáskor. Soha nem éreztem ennyire jól magam!"

Ugrás az oldal tetejére
Tóth Csabáék a MEVOTT (Magyar Evolúciós OrvosTudományi Társaság) nevében, a társaság többi tagjával nem egyeztetve rendeztek egy előadás sorozatot a MOM-ban. A második előadási napot utolsó pillanatban le kellett mondani, mert Tóth Csaba nem jelent meg. A terembérleti díjat ***..
Állítólag azért nem lett belőle rendőrségi ügy, mert valaki jól ismerte a MOM vezetőjét.
..

[http://www.momkult.hu/programok/573.html] - "Betegség miatt elmarad"


"Lett volna egy lehetőség az egészségügyi miniszter asztalára letenni egy anyagot a paleóról, megvolt hozzá a szál, le volt beszélve, Csaba elvállalta, hogy megírja, aztán eltűnt, mint a kámfor, nem volt elérhető. Nagyon kínos volt nekünk az egész." - Egy nő 
"Az egyik nőnek, akinek egyébként a 3 éves cukorbeteg kisfia nagyon rossz állapotba került Csaba ajánlásai nyomán, az édesapja szívességből felajánlotta Csabának, hogy egyengeti Pesten az útját. Mivel kiterjedt ismeretségi köre van, a Műjégpálya igazgatója elintézte, hogy Csaba ingyen és bérmentve előadást tarthasson ott az egyik teremben, aminek különben többszázezres bérleti díja van. Meg lett hirdetve, Csaba aznap reggel, smsben lemondta az egészet, mondván, hogy ő most válik Beától."
~x~
"Ráckevén ma 60 csalódott ember várta, hogy Csaba "doktor" előadást tartson a Paleolit életmódról. Sajnos elfelejtett szólni, hogy nem jön el. A telefonját fel sem vette .... "
"Az előadás fergeteges volt, kár, hogy az előadó nem érkezett meg...."
"Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni azt a mérhetetlen kedvességet, és szeretetet, amivel ma mellettem álltak, és próbáltak vigasztalni, amikor 1 hónapos szervezkedés után ennyi ember ELŐADÓ nélkül maradt! Nem is mertem számítani ennyi érdeklődőre, én magam is meglepődtem azon mennyien eljöttek! Egyet tudok nekik ígérni: NEM ADOM FEL! Keresek egy másik, remélem megbízhatóbb előadót és megtartjuk az előadást! Még egyszer köszönöm!" - Madák Mónika, a szervező üzenete
Az előadás így lett meghirdetve:
DR. TÓTH CSABA paleo orvos előadása:
MÁRCIUS 23. (SZOMBAT) 14.00
Helyszín: Ráckeve Zeneiskola
Jegy kapható: MóDia Paleo üzlet (Ráckeve Kossuth L. u. 17)
Ára: 500 Ft

Ugrás az oldal tetejére
"Kb. 8 percig tarthatott, így túl sok minden nyilván nem is történt ez idő alatt. Megérkeztem a lakásba, ahol rendelt, és leültem kint a „váróban”. Eltelt vagy 45 perc, amíg sorra kerültem, mivel az előttem lévő páciens konzultációja nagyon elhúzódott. Ez egyrészt zavaró volt, mivel más dolgom is volt aznap estére, másrészt örültem neki, mert ez akár azt is jelenthette, hogy minden lehetséges problémát alaposan körbejárva nagyon sok új információval gazdagodok majd.
Sorra kerültem, kb. így indult a beszélgetés:
elmeséltem Csabának a problémáimat (IBS, Collitis, Chron – diagnosztizálva nem lett, csak sejtettem/sejtem), amióta paleózok mit fogyasztok (eleinte alap paleo, aztán GAPSen keresztül eljutottam a ketogénig), milyen eredményt hozott a táplálkozás átalakítása (állandó hasmenés megszűnt, állandó puffadás megszűnt, véres széklet megszűnt), mi az, ami még nincs rendben (hasmenés még előfordul, nyálkás széklet előfordul, stb.) Eztán Csaba elmondta, hogy teljesen jól táplálkozom, a gyulladásos bélbetegségek rendbe jönnek paleo táplálkozással/ketogén diétával. Kérdeztem tőle, hogy mit változtassak, kellenek-e pl. probiotikumok. Azt felelte, nem szükséges változtatnom, egyem a zsír+hús+tojás+D-vitamin kombót. Eszembe jutott, hogy ebben az időben sok zsíros sült húst rendeltem egy ételszállító cégtől, és megemlítettem, hogy szerintem olajban süthetik a húsokat, illetve pácolják is azokat. Ekkor felhívta a figyelmemet arra, hogy akár a sütőolaj is okozhatja a még fennálló problémáimat. Úgy éreztem, kb. ez volt az egyedüli használható információ, amit aznap kaptam tőle.
Aztán már nem tudtam kérdezni semmit, és ő sem erőltette, hogy tovább beszélgessünk. Megkérdeztem, mennyivel tartozok, kifizettem a 12.000 Ft-ot és hazaindultam. Szóval kicsit csalódottan elindultam haza, mivel velem nem foglalkozott 1,5 órát, mint az előttem lévővel. Persze megértem, valószínűleg a másik páciens még csak most kezdheti a paleot, így sok-sok dolgot el kellett magyaráznia neki. Ettől függetlenül örültem volna, ha a sütőolaj mellőzésénél több mindenre fény derült volna, vagy legalább ne 12.000 Ft-ba került volna ez az információ...."
(azóta 17000ft egy ilyen kis rövid beszélgetés nála)


Ugrás az oldal tetejére
   "Tóth Csaba ellen rendőrségi nyomozás folyik, mert igazolt egy be nem adott oltást. Ezzel bajba keverte az anyát is, hiszen hamis oltóanyag számot írt be az oltási könyvbe, amit a védőnők (pecsét híján) rögtön kiszúrtak." - egy védőnő

Ezt többen megerősítették. Nem egyszer történt meg az eset...


"Nem az a gond, hogy nem adhatna be oltást. Orvos, adhat. Akár védőnő, asszisztens is adhat.. azzal van gond, hogy hamisított, a kiskönyvbe valótlan dolgot irt, és már ott kiszűrhető, hogy kézzel írt számot irt be, holott minden oltásnak van egy sorozatszáma, gyártási száma LOT száma, ami alapján a gyártási folyamatban visszaellenőrizhető, hogyha gond van vele. Ez matrica formájában van a védőoltáson, és ezt kell beragasztani a kiskönyvbe, így hiteles." - egy orvos

Ugrás az oldal tetejére

"Nem tudtam fogyni, és ez hihetetlenül elkeserített. A vérnyomásom – néhány kórházi bennfekvés mellett – viszonylag jól be lett állítva, csak hajnalban voltak kisebb-nagyobb kiugrásaim.

Ekkor egy akkor még élvonalban praktizáló paleo szemléletű orvos (Tóth Csaba - a szerk.) tanácsára elhagytam a gyógyszereimet, hogy fogyni tudjak. (Ma már kiröhögöm magamat, hogy hittem neki!) Ő azt mondta, hogy a béta-blokkolók zárják az anyagcserekapuimat, és ezért vagyok képtelen fogyni. Én balga – szót fogadtam neki, és ekkor összeomlottam. Kb. 3 hétig tartott, hogy 180-200-220-as volt a vérnyomásom. A kórházi kardiológus főorvosnál jártam vagy ötször a problémámmal, aki végül széttárta a kezét, hogy nem tud mit tenni."
[forrás]


Ugrás az oldal tetejére

"Már háziorvosként, oep finanszírozott körzetben nem dolgozhat, körzetet nem vehet, csak a paleo maradt neki menekülési utvonalnak. Sajnos, semmilyen szakvizsgája nincs, ezért kórházban csak rezidensként dolgozhat(na) sztem maradt neki a külföld, menekülési útvonalnak, hogy meglépjen a rendőrség elől, nem csodálkoznék, ha rövid időn belül nem hallunk felőle…" - egy orvos

~

V: Csak ha kifizeted ezt a 17.000 Ft-ot (pár hónapja még "csak" 13.000 Ft volt), mondhatnám a semmiért, annyit mond, hogy paleo-ketogénezz (talán mindenkinek ez a válasz), elküld vérvételre magánba 9600 Ft-ért, és az eredményt elküldöd neki mail-ben, és válaszra sem méltat a mai napig 4 hónap után, akkor kicsit soknak tűnik..

Z: ezért küld magánlaborba, mert nem tud beutalót adni, mivel nem praktizál




Ugrás az oldal tetejére

Szendi Gábor: Tóth (dr. Tóth Csaba - a szerk.) nem tud komoly hatást gyakorolni, csak azokra, akik csodadoktort keresnek. Amíg beszél, hallgathatja valaki tátott szájjal, de amint "kezelésbe fog" (lásd. BB esete) ott gyorsan kiderül, hogy felületes és demagóg. A paleón belüli széthúzást én sem tartom jónak, de törvényszerű sajnos. Amióta elolvastam könyve kéziratát, és egyszerre sírtam és nevettem, azóta tudom, hogy nagy gáz van, de éppen a remények és az optimizmusom miatt reklámoztam őt tovább és gyakran jeleztem neki, miben nem értek egyet vele. Nem tűnt fel senkinek, miért nem írtam előszót, ajánlást Tóth (dr. Tóth Csaba - a szerk.) könyvébe? Pedig olyan kézenfekvő lett volna: két szövetséges, az egyik, az ismertebb ajánlja az új feltörekvő csillagot. Nos, a könyvet olvasva baljós érzéseim támadtak, a könyvből érezhető volt, ahogy majmol engem, ő is orvostudományi mítoszokat akarna döntögetni (Nincs olyan, hogy megfázás, stb.), vágyik a radikális hős szerepére. Augusztusban írtam neki egy levelet,amiben megírtam, hogy kezd prófétásodni, de a tisztázás elől ő mindig elmenekült. Amikor megnéztem a Dunaszerdahelyi előadását, akkor végleg eltört bennem valami. Ezzel az emberrel a mozgalom látszólagos egységéért sem lehet szellemi közösséget vállalni.

Szendi Gábor: Tóth (dr. Tóth Csaba - a szerk.), mielőtt a könyvemet olvasta volna, dagadt volt és cukorbeteg. bocsi, de egy felvilágosult orvos még a nyugati étrenden se hízik el és lesz cukorbeteg, mert tudja, hogy minden alapot elveszít arra, hogy betegeinek tanácsoljon valamit is. Az önmítosz építgetésnek lehetünk szemtanúi mostanság, Tóth ma már úgy nyilatkozik, hogy a nemzetközi szakirodalom hosszas tanulmányozásával jutott el végre a paleóhoz. Ehhez minimum angolul kéne tudnia. Amikor érvel, figyeljétek meg, két érvet fog mindig használni: a betegein nyert tapasztalatai is ezt igazolják, továbbá a nemzetközi szakirodalom is azt képviseli, amit ő. Úgy, ahogy a fitátok esetében. Rozcsika kikereste Cordain vonatkozó részeit, és nem létezik az, amire Tóth (dr. Tóth Csaba - a szerk.) hivatkozik. Más nem fog utánakeresni.

[forrás]



Ugrás az oldal tetejére

M: Én voltam Csabinál és konkrétumok nélkül jöttem el, én adtam a szájába a szavakat, ha kérdeztem valamit csak kussolva
a paleós orvos, tóth csaba nem vitatkozik
hümmögött, vagy ilyen fél mondatokat mondott, mintha félt volna attól, hogy számon kérem, ha hülyeséget mond. Elkért 17 ezer forintot, és úgy jöttem el tőle, hogy semmivel sem tudtam többet a ketogénrol vagy a paleorol, mint amikor odamentem. Ezen felül pedig kértem, segítsen egy étrend összeállításában. Erre az volt a válasz, hogy nincs étrend, egyek húst meg zsírt. Arányokról nem beszelt, arról meg pláne nem hogy hány g fehérje, hány g zsír, stb stb. Saját tapasztalatom hogy egy kretén és nem érdekel hány fok van a hús belsejében...




Ugrás az oldal tetejére
igazi paleo - embléma, rajta tóth csaba arcával

VJó mondok konkrét példát: ott álltam személyesen amikor az utcán kiabálta, hogy azonnal letenni a gyógyszert - és bizony baj, meg jócskán romló eredmények lett a vége?

V: Vagy esetleg ha ügyesen figyelted a weboldalát - kaphattál el kommentet páciens részéről, aki az életét féltette, mert nem tudta előkeríteni TCS-t, miután kényelmetlen lett neki a romló eredmény?  - vagy ezt is kitalálta valaki?
Ugrás az oldal tetejére
  1. Szívesen elmondom a történetem, de nem név szerint szeretnék szerepelni ha ez valahol megjelenik. Többen kértek, hogy tegyek panaszt, de nem szeretnék ebbe igazán belefolyni, viszont a történetem bárhol felhasználható. Szóval engem Ir-rel diagnosztizáltak (habár nagyon enyhe volt, még gyógyszert sem kaptam rá, elvileg normál étkezéssel teljesen helyre tudtam volna hozni, a HOMA indexem is 1,1 körüli értéket mutatott, ami tökéletes (2-ig jó)). Emellett kemény hisztamin intoleranciám is van. Ekkor kezdtem paleózni egy ismerős hatására. Viszont szerettem volna minden hibát kiküszöbölni, ezért elmentem Tóth Csabához, hogy teljes képet kapjak, arról mit hogyan csináljak. A telefonban teljesen normális volt, kérte, hogy vigyem magammal az összes leletem, mindent látni szeretne. Este, pontosabban éjszaka 10.30-ra kaptam időpontot!!! Természetesen várnom kellett, 11 előtt be sem jutottam (hozzátenném, hogy még utánam is jöttek). Elmondtam a problémám, illetve kikérdezte mit eszem, mondtam, hogy reggel paleó kenyér kókuszzsírral vagy tojás zöldségekkel, délután gyümölcsök, amúgy hús és zöldség. Szó szerint azt válaszolta, hogy amit én csinálok az nem paleó és soha nem fogok helyrejönni. Abba kell azonnal hagynom a paleó kenyereket, kókuszzsír is tilos, az nem is számít paleónak, gyümölcsöt felejtsem el és egyek sok marha-és sertéshúst illetve állati zsiradékot. Persze én hittem neki, miért is ne?! Az egész beszélgetés 15 perc volt max, és ezért elkérte a teljes összeget. A leleteket el sem kérte, azt mondta, nem lényeges, csináljam azt, amit javasolt, és akkor minden rendben lesz. Még a D vitaminra sem kérdezett rá, ami paleósok körében igen kiemelt témakörnek számít. Én hoztam fel, és kérdeztem rá, hogy mennyi D vitamin ajánlatos, hiszen akkoriban 9ng/nmol volt az értékem. Ő erre rávágta, legyen kb 10.000 egység. Ennyi volt és elengedett.
    peter attia
    Peter Attia normális, tudományos,
    igazi ketogén étrenddel gyógyult ki
    az Inzulin Rezisztenciából. Ebből
    is látszik, hogy nem a ketogénnel
    van a baj, hanem Tóth Csaba hozzá
    nem értésével...
    Én persze egyre inkább gyenge lettem, hatalmas IR-ám lett, edzeni képtelen voltam, a rengeteg zsírtól érrendszeri probléma alakult ki nálam, épp egy klinikára készülök befeküdni március 21-től. Szóval itt tartok és a paleótól egy életre elment a kedvem. Természetesen a cukor, búza és tej ellen vagyok még mindig, de a Ch nélküli élet (gondolok itt a rizsre, hajdinára, zabra, amarántra, csicseriborsóra, lencsére) nem élet. Remélem tudtam segíteni, amennyiben valami még nem teljes számodra, nyugodtan írj, kérdezz! Szép napot! .....
  2. Örülök, hogy segíthettem. Mostanában ahol lehet, szólok, hogy kerüljék el azokat a hibákat, amiket én elkövettem. Sajnos a szervezetem kikészült, a kötőszövetemről, érrendszeremről nem is beszélve. 166cm-hez 53 kg voltam, a paleóval 47-48kg-ra mentem le, sport nélkül, hiszen nem bírtam. Egészen odáig napi szinten futottam, jógáztam, bicikliztem és kondiztam, azóta (kb július óta) semmi, de szó szerint semmi, hiszen összeesnék. Reggelente 3,4-es cukorral kelek, teljes hipoglikémia, semmilyen szénhidrátot nem bírok már megenni, ebbe beleértve az édesebb paprikaféléket is (kalifornia, pritamin). Ezek is majdnem 2 egységgel megnövelik a cukrom, annyira elszoktam mindentől. Teljesen kivagyok, félek a cukorbetegségtől, illetve senki nem tudja mi lett az ereimmel. Eddig nem akartam szedni gyógyszert, na most ott tartok, hogy minimum 10 napos klinika, csak elég sokára kaptam időpontot sajnos. Eléggé megvisel mindaz ami velem történik, hiszen pont azért mentem orvoshoz, hogy mindent úgy csináljak ahogy kell, nem akartam egyedül, fejetlenül belevágni ebbe az egészbe. Amilyen állapotba került a kötőszövetem is, minden orvos azt hiszi anorexiás vagyok (pedig 48kg messze van az anorexiától, de sajnos a bőröm állaga katasztrófa lett, az arcom, szemem teljesen beesett). Igen, én is remélem, hogy hamarosan rendbejövök, mert napi szinten ezzel foglalkozni eléggé felőrli minden energiám, főleg, hogy beteg sem voltam. Viszont találtam egy nagyon aranyos doktornőt, aki felvilágositott, hogy akinek Inzulin rezisztenciája van, a CH-t nem hagyhatja el, hiszen azzal csak súlyosbodik a helyzete. Ő volt az egyetlen paleo orvos, aki azt mondta kell a CH (csak sajnos akkor már késő volt, hogy hozzá eljutottam). Nagy tévedés van a cukorbetegség és az IR között a paleóban. Mig a cukorbeteg meggyógyul a CH mentes ételtől, az IR csak rosszabbodik, ha elvonják az embertől (ld én!!). Mondta is a doktornő, hogy fog Szendivel beszélni, mert az embereket teljesen félrevezetik, és ez így nagyon nincs jól. Szóval ha ezzel foglalkozol és ilyen problémával fordulnak hozzád, az IR-esnek kell a CH!! Tóth Csabát teljesen ki kellene rakni a köztudatból, hiszen számtalan ember életét tönkreteszi, és ez nagyon nincs jól!!!!!! Neked is szép hétvégét!   .....


Ugrás az oldal tetejére

I: dr Tóth Csaba egy paleolit "szemléletű" *** *** nem praktizáló orvos, akinek egy szavát sem lenne érdemes elolvasni.
*** ***!!
február 27., 8 like


Z: Elvette azt a kis eszét is
a 34 000 Ft-os adómentes órabér

Z: Tóth Csaba egy kamu, és nem is lenne semmi gond, ha nem hívná paleónak ezt a nemtudommit, amit nyomat


M: Számlát ad, vagy valamit?
Z: dehogy ad....
M: Az akkor érdekes.Hogy adózik ezek után?
MZ: lélekben
Z: nem létező bevétel után nem kell adózni...ki látta? Kp-ban kapja


M: De ha nem praktizál, hogy fogadhat el pénzt??
Mz: aluljáróban sem praktizál a bácsi, mégis fogad el pénzt.
Z: meg a kristálygömbös jósnő se praktizál, és kb pont ennyit ér
Mz: és milyen jól keres.
M: A kristálygömbös nem tesz el láb alól, max. könnyebb lesz a pénztárcád.


B: A 34000Ft-os órabér ugye csak elírás?
É: van az több is, akkor jön ez ki ha 1 óra alatt két beteget fogad.
Z: bizony, lehet, hogy alábecsültem...engem 10 perc alatt kidobott




Ugrás az oldal tetejére

V: Én szerencsére nem jártam nála, de édesanyám igen, ami olyan rettenetes élmény volt számára, hogy egyszer s mindenkorra kiábrándult az egész paleoból, amire pedig igen nagy szüksége volna sürgősen (nagyon el van hízva, mindenféle emésztési problémája és ezeregy féle allergiája van...). Ez életem egyik legszomorúbb története...
Nagyon áldásos dolgot csinálsz! Szendi is sokat tett Csaba leleplezéséért, aki ezért meg is fenyegette őt, hogy bepereli...

Itt a szomorú levél:
"Szia, Drágám!
Igen, tegnap voltam a Tóth Csabánál, de ha nem bántalak vele, inkább elbizonytalanított. Ahhoz képest, amiket eddig olvastam, annyi tiltást tett még hozzá, hogy nem maradt szinte semmi. Csak hús-hússal! Azt mondja, ő napi kb. 1 kg-t megeszik háromszorra! Nem tetszik neki, hogy gyümölccsel kezdem a napot, szalonnás rántottával kell! Kenyér nélkül? Ki bírja ezt? Szerinte tilos a paprika, a paradicsom, mindenféle sajt - egy pici is - - - Nagy buta sonka, kolbász, marha-, disznóhús, zsír! Ezen kívül elmondta, amit már tudtam - 17 ezer forintért. A felesége is ott ült, mint írnok(?) Előtte kint cigizett a lépcsőházban. Egészséges életmód...(?) Ami a legnagyobb problémám: a rettenetes gusztustalan izzadásom, hogy sokszor a fejemből folyik a víz, a hajam tocsog és odatapad... Na, erre nem tudott mondani semmit!"


Ugrás az oldal tetejére

T: Valaki azt is mondta, hogy gluténes süti vagy ropogtatnivaló volt a váróban :DD
Tóth Csaba földimogyoróval eteti a
betegeit, amikor az nem is paleo...

ZS: földimogyoró és sima kréker, igazolom :)

J: nemrég indított egy újabb klinikai csoportot - ez a szakkifejezés lényegében azt jelenti, hogy egy hotelben, ahol unatkozó osztrák mamák vannak elmeséli a ketogént - innen a klinikai adatok is.
Amikor megkérdezték tőle, hogy mennyibe kerül és mi van benne, azt mondta, hogy majd megtudja az aki bejelentkezik.
Na most ha ezt elég következetesen csinálja valaki, már már a büntethetőség határát súrolja a fogyasztók megtévesztésével - számla és tanúk nincsenek hotelekben és sikátorokban :)
Egy szó mint száz - én nem javaslom senkinek, hogy pénzt fektessen be ebbe - figyeljetek oda magatokra - olvassatok - tanuljatok a témáról és reménykedjünk, hogy nemsokára lesz korrekt ilyen jellegű ellátásunk.   


Ugrás az oldal tetejére


Idézetek Tóth Csabától


 

"A zöldségekben gyümölcsökben soha nem is voltak vitaminok. A növényevők a vitaminokat saját
pitypanglevél
Tóth Csaba szerint
ezekben a zöldségekben
nincs semmi vitamin
maguk állítják elő. Képzeld el 1000 éve, decemberben milyen zöldség és gyümölcs állt rendelkezésre. Nem volt. Ennek ellenére 7-8 hónap alatt sem haltak halomra az emberek. Viszont lerohantuk Ezrópát. Hát nem Vitakinges dobozokkal szaladgáltak őseink, az biztos. Azért mert a vitaminszükségletet természetes módon a húsokból és zsírokból szerezték be. Ez most is meg lehet tenni." - Tóth Csaba

"
Aki a vitaminkérdésben a ketogén étrenddel végzett vizsgálatokra hivatkozik, az pedig vagy manipulálni akar vagy jobb lenne ha jobban elmélyedne a tudományban. Ugyanis a paleo-ketogén étrendnek semmi köze nincs a ketogén étrendhez. Vagyis enyhén szólva csúsztatás a ketogén étrenddel végzett vizsgálatokra hivatkozni. A paleo-ketogén étrend esetében megfelelő mennyiségű belsőséget kell enni, az egyébként általános arányokkal és nincs szükséged kiegészítésre" - Tóth Csaba



fodros kel

"Olyanok beszélnek rólam, és kiabálnak rám kígyót békát akiknek fogalma sincs mit csinálok, mi történik a rendelőmben és mi az orvostudomány" - Tóth Csaba

"A húsban-belsőségben lévő C-vitaminnak csak kis része bomlik le főzéskor. Nem úgy, mint amikor por formájában bedobjuk a forró teába(mégis ki az aki c-vitamint forró teába dobja bele vitaminpótlásként? - a szerk.), mert akkor 60 fok fölött tényleg nem marad belőle semmi. Még egy érv, amiért inkább belsőségeket érdemes fogyasztani, nem vitaminkiegészítőket. Azonkívül, hogy finom is."
- Tóth Csaba munkatársa, Clemens Zsófia




Ugrás az oldal tetejére

méz
édesítésre még a cukorbetegeknek is
a durva inzulinválaszt kiváltó mézet ajánlja
(szerinte belefér a ketogén étrendbe),
nem beszélve arról, hogy egy kanál méz
helyett, zöldségekből sokkal több tápanyagot
be lehetne vinni a napi 20-30g
szénhidrátmennyiségből

"Az eritrit is cukoralkohol ahogy a xilit. Lebomlásuk során okozhatnak kellemetlen dolgokat. A régebbi biokémia könyvek szerint akár a sejtek kipukkadását is okozhatják a májban. " - Tóth Csaba

Dr S B: Nem világos ez a kijelentés sem,hogy a cukoralkoholok, így gondolom a xilit és a eritrit a sejtek kipukkadását okozhatják. :o  Ezt mit jelent pontosan? Ennek milyen jelei vannak?( Csak mert a máj értékeink kiválóak )
Tóth Csaba a mézről: Egyébként sok más is van benne mint pl. glukoz, szacharoz stb. (és ezek tényleg jól jönnek egy cukorbetegnek... - a szerk.)
Tóth Csaba a mézről 2: Én őszintén mondva még cukorbetegeknél sem találtam problémát. Sok betegem használja, nem tértek vissza a panaszaik és nem tapasztaltam problémát
IK: Már 2,5 éve paleózom. Talán ha 5x ettem azóta mézet. Mivel cukor beteg voltam és egy fél év kellett ahhoz, hogy meggyógyultam de azt tapasztaltam, hogy ha mézet ettem , mindig fel ment a cukrom. Tudom , mondani lehet,hogy egyén függő , de a máj értékeim nagyon is jók azóta.Nekem sem pukkant még ki ! !Igaz csak néha sütök édességeket. Abba eritritet teszek.Kb a 2,5 év alatt ha 4-5 kg megettem ,ebbe benne van az is amit a családnak sütöttem!
Tóth Csaba: nem is mondtam hogy kipukkad a májában valakinek. Viszont tud sejtlízist okozni a biokémia szerint.
Dr S B Csaba szó szerint idézlek ..."akár a sejtek kipukkadását is okozhatják a májban" mármint a cukoralkoholok! Most meg azt írod, hogy nem mondtál ilyet. (ejnye bejnye, még hazudik is :D - a szerkesztő)

A méznek nagyon durva inzulinválasza van, és minél nagyobb
az inzulin, annál kevésbé tudunk zsírból energiát előállítani,
vagyis kihoz ketózisból... Tóth Csaba szerint nyugodtan
ehetünk mézet ketogén diéta alatt...
Csaba Tóth: A paleo-ketogén lényege, hogy ketózisban maradj. Ellenőrizhető módon ebből még nem csúszol ki, akkor ha édesítésre mézet használsz, átlag kávé, tea fogyasztáskor. Kilehet próbálni.(aki kipróbálja az megtapasztalja az ellenkezőjét... - a szerk.) Aki nem érti, vagy értetlen az járjon utána.
[2013. november 23., 6:33]



"Már elnézést Csaba, de megint nem tudom miről beszélsz. Mi közöm van nekem a csicsókához, akár kereskedőként is. Meg ilyen szavakkal dobálózol mint hívő, kereskedő, gyógyító...
Egy árva kérdést tettem fel az inulinról, mert szeretném megérteni a logikádat, erre válaszul kapok egy személyeskedéstől hemzsegő írást... Köszönöm, többet nem kérdezlek." - Biobolt E-tár
[2013. november 23.]

dr tóth csaba paleo orvos beszólása
Facebookon írta
"Hú, ez jó kis téma, annyi mindent tudnék hozzátenni. Főként, hogy szakmai oldalról is volt szerencsém találkozni vele márciusban. Szerveztem egy találkozót Esztergomban. Akkor még nem nyomatta annyira a ketogént, érdekes... "Csak" paleozott, de nagyon radikális volt abban is. Voltak ott bioboltosok, gyógynövényesek, mint ahogy minden "rendes" orvoshoz illik, maximálisan elutasította a gyógynövények egyébként ismert jótékony hatását, valamint a vitamin pótlást. Nekem az egészben még nem is az tetszik a legkevésbé, hogy megalapozatlanul, válogatás nélkül mindenkit ketogénra tenne, és ugyanazt a rizsát mondja el ***, sőt, azt gondolja, ő valami új trendet, új paleot teremt magának, hanem sokkal inkább zavar az, hogy a berögzött, tipikusan maradi szellemű orvosi nézeteit ülteti át a paleoba, bocs ketogénba. Tehát elutasít mindent a húson és a zsíron kívül(A zöldségeket is - a szerk.). Ez igenis egyoldalú táplálkozásnak nevezhető és maximálisan óva intenék mindenkit ennek hosszútávú gyakorlásától, kivétel ha annyira súlyos beteg... A bálványozást sosem szerettem, és sokan úgy isszák szavait mintha az atyaúristen lenne... Paleo elején, jó egy éve tanácsot kértem tőle a gyógyulásom elősegítése kapcsán. Amikor az általános szöveg után kérdéseket tettem fel, nem jött soha többé válasz. Ezt a "bizalmat építő" hozzáállását azóta is gyakorolja." - G

"Veszélyes, amit csinál, mert a legtöbb ember vakon hisz az orvosoknak.
Amit a doktorúr mond, az úgy van.
A legtöbb ember nem bújja a netet, keresi ott a válaszait, vagy lép be valamilyen csoportba, hanem elmegy egy orvoshoz, kifizeti a nem kevés pénzt érte (*** ***... sicc), és nyögvenyelősen belevág a zsíros hús evésbe.
Persze, biztosan segít neki a betegségeiben, ha van, de ha egészséges a páciens, akkor hosszútávon nem hiszem, hogy jó lesz neki.
Ha másért nem, a közérzete nem lesz jó, a vitaminhiány miatt nem fogja jól érezni magát, de természetesen csinálja, mert egy igazi ORVOS mondta neki.
Vagy abbahagyja, és onnantól messzire elkerüli a paleót, mert az hülyeség, csak lemondás, blabla.

Ezért *** ***.

Minden csoportban ott van, de ha konkrét kérdése van valakinek, nem tud érthetően válaszolni rá.

Nekem ő nem hiteles, és nem azért, mert populáris paleós vagyok, hanem mert nekem már nem elég az, hogy valamit azért higgyek el, mert egy orvos mondja.

Nekem tények, megdönthetetlen tények, hivatkozások, statisztikák kellenek."


Ugrás az oldal tetejére

R P: Sziasztok! Voltam egy paleos előadáson ahol azt mondták hogy se az eritriolt se a xilit-et nem javasolják 
paleoba fogyasztani mert mind a kettő "cukor alkohol"!szóval ezzel tulajdonképpen most mi is a helyzet???
Tóth Csaba volt paleo sütiboltja -
azóta már új tulaja van, Csabát
leváltották

Gábor Szendi: R P mérget vennék rá, hogy tudom ki tartotta azt a "paleo" előadást. Különös ismertetőjele, hogy a ketogént hirdeti, fikázza a cukoralkoholokat, közben meg paleo süteményboltot üzemeltet.
A cukoralkoholok ott találhatók minden gyümölcsben, ezek természetes anyagok. Alacsony a glikémiás indexük, azaz nem hízlalnak. A xylit nagyobb mennyiségben okozhat bélpanaszokat, pláne folyadékban, de az eritrit nulla kalóriás és semmilyen panaszt nem okoz. Óvakodjunk az ilyen "paleo" előadásoktól.

R P: Gábor Szendi A paleos előadást Dr. Tóth Csaba tartotta!

Gábor Szendi: A legnagyobb kárt az okozza, aki felkéri őt előadónak. De lehet, hogy maga szervezi magának a lehetőségeket, mert toboroznia kell a betegeket valahogy. A laikusokat megértem, hogy mennek egy ilyen előadásra, miért gondolnák, hogy félre fogják őket vezetni. Mint írtam, a legképmutatóbb az egészben, hogy paleo süteményes boltot nyitott Szombathelyen, s mi mással készülne a sütemény, mint xylittel. Amiről azt terjeszti, hogy májkárosító. Meg különben is, a paleo süti sem jó, mondja, mert áteresztő bélszindrómát okoz és hízlal. Na most akkor, kérdem én, kinek árulja a süteményeit paleosütemények címen? A hülyéknek, akik még nem hallották meg az ő igéjét? Tudja, ez az egész olyan, mintha Jézus részvényes lett volna a templomból kiűzött kufárok boltjaiban. Kikergetéskor összekacsintott velük, hogy "figyuzzatok, a prófétaságom miatt üldöznöm kell benneteket, de majd gyertek vissza, ha elmentem, és dolgozzatok keményen, mert nekem is kell ám a pénz".

RP: Én nem vagyok "orvos" bár valamelyest aki bele ássa magát a dolgokba kicsit ért hozzá!Ezért gondoltam hogy a tudásom bővítése érdekében elmegyek egy ilyen előadásra hátha.....!Bár amennyit Önnek köszönhetően a neten s a könyveiből megtudtam a Paleoról ahhoz képest ezen előadáson használható s hiteles ujdonságot nem tudtam meg! :(

GI:  Én mindenesetre nem kerék ilyenből, az "úgy érzem" alapú tanácsokból,. ezt nem nevezném orvoslásnak, másnak nevezném!...

Szendi Gábor: Tóth egyfelől a ketogént ajánlja (valójában nem is azt, hanem sok húst, ami további bajok forrása) és ezzel egyidőben ellene van a táplálékkiegészítőknek és a vitaminoknak. 

(Az igazi ketogén korlátozza a fehérjefogyasztást és ajánlja a vitaminok pótlását.)



Ugrás az oldal tetejére

HE NIVoltam egy paleo orvosnál (nem szeretném itt megnevezni nyíltan) több tünettel, többek között hisztamin intolerancia és kezdődő IR. Erre teljesen letiltott mindenféle gyümölcsről, maradt a hús, zsír, zöldség. Én hűen követtem tanácsát egészen mostanáig ami kb 4-5 hónap. Ugye többször irtam, hogy gyenge lettem nagyon, próbáltam több mindent visszahozni, többek között a gyümölcsöt is. Sajnos sikertelenül. Egész nap remegtem, farkas éhes voltam és egész éjszaka izzadtam, a cukrom leesett 3 körüli értékre 1 alma után. Most ott tartok, hogy nem is ez volt a fő problémám és mégis ez lett ennyi idő elteltével....

Gábor Szendi: HE NI, nos én sem akarom megnevezni, kitől határolódtam el teljesen, de azt, akitől én elhatárolódtam, nem ajánlom senkinek

a demagóg egyen tanácsai miatt. Nem tudom, miért van ketogénen, de azt tanácsolom, álljon vissza fokozatosan a normál paleóra. Ha ilyen leeső vércukorszint áll elő, szőlőcukor tablettával lehet aktuálisan helyrebillenteni. Nem tudom, a ketogén ketogén volt-e, mert ez a bizonyos "paleo" orvos fehérje diétát szokott ajánlani, csak ő azt hiszi, az a ketogén. Ha ugyanis kevés a zsír, akkor nincs energia a szervezetnek, nem tud kialakulni ketózis. De ismétlem, ketózisra nagyon kevés embernek van szükséges, speciális esetekben. A ketogén étrend nagyon komoly felkészültséget igényel, az a fajta, amit ez a bizonyos "paleo" orvos ajánl, minden étrend kiegészítő nélkül, életveszélyes.

HE NI: Gábor, rengeteg marhát és disznóhúst javasolt illetve zsírt, én ettem zöldségeket is. [...]



                  Megszokott dolog egy igazi orvostól, hogy ilyen videókat oszt meg?

    514 megjegyzés:

    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Csak a sztori van meg.. akkor ez kitalált? :D

        "Nagyon fontos kérés mindenkihez! A mai napon a rendelőmben hagyott telefonom végre hozzám került. Fonyódról Badacsonyba tartottam hajóval amikor a pad szélén ülve egy kislány nekem rohant. Éppen sms t írtam egy barátomnak, mikor ez történt. A telefonom jelenleg számolja a Balaton halállományát, mivel elmerült a habokban. Biztonsági másolatom nincs a telefonom jegyzékéről ami intő tanúság számomra. Kérem azokat akiknek telefonszáma meg volt nekem mert kapcsolatban voltunk küldjék el nekem valamilyen formában, legjobb lenne ide privát üzenetben. És persze pár nap beletelik mire tudom majd használni a számomat. Kösz mindenkinek."

        Törlés
      2. Nem voltam ott, nem láttam, de elég kamunak tűnt. Egyszerűen csak újabb kifogáskeresés volt, hogy miért nem lehet őt soha elérni. Barátnőm se a vízbepottyanás előtti hetekben, sem utána nem tudta elérni, még hónapokkal később sem reagált a vérvételi leleltére (amire Csaba küldte tovább egy magánlaborba!), sőt, a mai napig sem mondott arról véleményt.

        Törlés
      3. Hogyan kaptam meg kívánt hiteltámogatást egy megbízható hitelnyújtó cégtől (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) Jó nap mindenkinek ANNE Herman vagyok A nevem az Egyesült Államokból szeretnék köszönetet mondani és nagy elismerést REMY úrnak.CREDIT Hitel Társaság, hogy kölcsön nyújt nekem alacsony kamatlábú házam vásárlását. Köszönöm neki, hogy megadta nekem ezt a kölcsönt. A barátaim ott, akiknek szüksége van hitelt különböző célokra tanácsot, hogy kapcsolatba lépjen Mr REMY.CREDIT Hitel társaság hitel helyett csődbe jutni a csalók online. Nagyon boldog vagyok ma Mr REMY.CREDIT Hitel Társaság miatt. Tehát, ha kölcsönökért szeretne kapcsolatba lépni velük, akkor kapcsolatba léphet velük: (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) vagy hívja fel: +2349067590395.

        Törlés
    2. Isten őrizz a szélhámos, csaló, pénzéhes, bűnöző emberektől, akik a józan gondolkodású, erkölcsös embertársaink gyűlöletével, pusztításával akarnak érdemtelenül vagyont szerezni!!

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Gondold meg hogy hogy beszélsz az apámról.....

        Törlés
    3. Jelenleg az 9 éves unokaöcsémet kezeli, aki 4 hónapja lett 1 típusú diabéteszes, és 12 hete van paleo-ketogen diétán teljes insulin megvonással. Azt meri állítani, hogy egészséges lett. Kedves Szendi Gábor! kíváncsi vagyok a véleményére, de kérem legyen hozzám őszinte! Köszönöm! PP.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Szia! Szendi Gábor nem olvassa ezt a blogot, de nyugodtan írj neki emailt, gyorsan válaszol :) gabor.szendi(kukac)gmail.com

        Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. az apád helyében rád nem lennék büszke :) mondjuk fordítva se :D szép kis család :D

        Törlés
    5. Aggódó feleség:
      Férjem 2-es típusú cukorbeteg, járt Tóth Csaba rendelésén: néhány gyógyszerét azonnal elhagyatta,igazából csak sertés, marha, kecske, bárányhúst és tojást engedélyezett neki, ill. min. zöldséget (hagyma, fokhagyma, petrezselyem zöld, zöldfűszerek) D-vitamint szedet vele.
      Laborba elküldte, de a háziorvostól kellett beutalót kérünk.
      Utólag összerakva az egész dolgot- miután ezt az oldalt csak ma találtam meg- kezdenek kétségeim támadni.

      VálaszTörlés
    6. A hozzászólások olvasása után úgy gondolom még én jártam a legjobban azzal, hogy nekem nem adott semmi tanácsot, holott előre kifizettem azt. Idős beteg édesanyám részére szerettem volna tanácsot kapni tőle. Mivel a rendelésére nem tudtam elvinni, e-mailben érdeklődtem meg tőle, vállalná-e a konzultációt levelezésen keresztül. Természetesen vállalta, csak fizessek be előre "rózsaszín csekken" a megadott címre 13 ezer forintot, és szkenneljem be a leleteit. A pénzt elküldtem, a leleteit beszkenneltem. Ezután 3 hónapon keresztül hívogattam, és írtam neki, talán kétszer sikerült vele kapcsolatot létesíteni, minden esetben lerázott, hogy ekkor hívjam meg akkor, persze a megadott időben sosem volt elérhető. Három hónap után megelégeltem, írtam neki egy elég dörgedelmes e-mailt, amire természetesen azóta sem válaszolt, ennek már több mint egy éve.
      Ezek után talán jobb is, mert most már biztos vagyok benne, hogy nekünk is ezt a hírhedt ketogént ajánlotta volna, amit a 86 éves édesanyámmal biztosan nem tudtam volna betartatni. Betartjuk viszont Szendi Gábor paleo diétáját, és nagyon sokat javult az állapota, de nem csak az övé, hanem családunk valamennyi tagjáé.

      VálaszTörlés
    7. Te jó ég!!!! Holnap készültem hozzá, még jó, hogy ezt ma este olvasom, pedig csak a címét kerestem, mert nem jegyeztem le... Csúnya dolog lesz, de nem megyek el, most már le sem tudom mondani... Amúgy, a mostani árfekvés, ha jól értesültem, már 20.000 felett van.

      A tanácstalanságom marad, hogy akkor mégis mit kezdjek az állítólagos kálciumhiányommal (a háziorvosom szerint), de itt kaptam pár tippet, hogy hová fordulhatok segítségért.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Az kimaradt az előbb, hogy majdnem egy éve paleózom és a háziorvosom szerint kálciumhiányom van. Azért akartam felkeresni, hogy mit kellene változtatnom az étkezésemen, mert a személyes és hosszú konzultáció kecsegtető volt.

        Törlés
    8. Jelenleg Zalaszentgróton garázdálkodik. 31000 ft/nap.

      VálaszTörlés
    9. Jelenleg Zalaszentgróton garázdálkodik. 31000 ft/nap.

      VálaszTörlés
    10. Érdemben nem lehet vele kommunikálni. És ha rájön, hogy észre vesszük a az ostoba írásaiban a logikai hibákat ( a végtelen helyesírási hibákon túl ), undorító gorombasággal kezel le. Könyörgöm miért hisz ennek az idiótának valaki is?

      VálaszTörlés
    11. Van mindenféle anyagi problémák? Szüksége van egy hitelt fizetni adósságait? Ön a pénzügyi válság? A hitel készpénz AZ EREDETI bizalommal vagyunk megbízható foglalkozunk minden típusú hitelek, lásd alább. Mi regisztrált és engedélyezett cég ad ki hitelt, 2%, de legalább 6 hónap, de legfeljebb 30 év.

      Adunk ki hitelt legalább 2000, legfeljebb 50 millió.
       kínálunk különböző szolgáltatások ALATT *
       Személyi kölcsönök (Secure és a fedezetlen)
      * Business Hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
      * Lakásfelújítás
      * Inventor Hitelek
      * Automatikus Hitelek
      * Jelzálog Házasság
      * Egészségügyi hitel, stb
       Tehát .. ha érdekel, kérem vissza hozzánk, a mi email: khalifafinancialcompanies@outlook.com vagy khalifafinancialcompanies@gmail.com

      Telefonszám: +16026337400
      http://khalifafinancialcompany.weebly.com

      VálaszTörlés
    12. Akkor hál Istennek lecsukhatták végre...!!!!
      Hipp-hipp-hurrá! Mindenki életben marad....

      VálaszTörlés

    13. Helló neked, szükséged van egy valódi kölcsönre, hogy kifizeted a számládat, vagy megoldj bármilyen pénzügyi problémát, kérlek, lépj kapcsolatba velem e-mailben: a Morisloancompany1@gmail.com mindenféle kölcsönzést kínál. Jó napok, hölgyek és kedves emberek Isteni félelmetes és becsületes hitelnyújtó vagyok, amely megváltoztathatja életét rosszról a jóra, hiteles és törvényes hitelnyújtási hiteleket kínálunk az egyéni és a közvélemény számára, akik pénzügyi támogatásra szorulnak, soha nem fogsz megbánni semmit Ebben a hitelügyletben, mert ez a tranzakció során elmosolyodik, és ahol nem született vesztesnek, az én feltételeim nagyon egyszerűek, mire vársz, miért nem próbálkozz a hitelintézettel és adósságot és szegénységet. Ha szüksége van egy valódi kölcsön segítségére, én hiteles, nyilvántartásba vett és legitim hitelező. Szívesen lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: Morisloancompany1@gmail.com
      Webhely: http://morisloancompany6.wix.com/morisloancompany
      Telefonszám: +1 (727) 300-6215
      Kösz,
      MORIS FRED

      VálaszTörlés
    14. Megbízható hitel ajánlat !!!

      Itt van egy lehetőség a pénzügyi problémákkal küszködők és azok számára, akik
      Pénzügyi felemelkedésüket szeretnék élni, nagyon hitelt adunk
      Ésszerű kamatláb 2%, adunk ki mindenféle kölcsönt, hogy segítsen
      A nemzet a pénzügyi stressz miatt. Sokan szenvednek és segítségre van szükségük
      Életminőségük javítása, sokan munkanélküliek, és pénzügyi segítségre van szükségük
      Üzletet indítanak, sokannak pénzügyi segítségre van szükségük a számlák egyértelművé tételéhez és
      adósság. Itt van egy bölcs döntés. A hitel ajánlatunk nem biztonságos
      Hitel, ami azt jelenti, hogy nincs fedezet.

      Hitelkeresőként kölcsönt igényelhet az alábbiak szerint
      Lépjen kapcsolatba lent.

      Név: Milan Chris
      E-mail: milanfinancialcompanies@gmail.com vagy milanfinancialcompanies@yahoo.com

      Üdvözlettel,
      Milánó Chris Hitelező

      VálaszTörlés
    15. Van-e bármilyen pénzügyi problémája? Van szüksége hitelre, hogy kiegyenlítse az adósságait? Pénzügyi válságban vagy? Bízz bennünket abban, hogy kezeljük az összes típusú kölcsönöket, lásd alább. Regisztráltunk és
      Az engedélyezett cég 2% -os hitelkötelezettséget nyújt, legalább 6 hónapos, legfeljebb 30 éves időtartamra.
      2000-ben minimumra, maximum 100 millióra adunk hiteleket.
      Különböző szolgáltatásokat kínál BELOW *
      Személyi kölcsönök (biztonságos és nem biztonságos)
      * Üzleti hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
      * Lakásfelújítás
      Inventor kölcsönök
      * Auto kölcsönök
      * Házassági jelzálog
      * Hitelegészségügy stb
      Tehát .. ha érdekel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Loveloanfirm@hotmail.com e-mailünkön keresztül
      Istennel minden lehetséges

      VálaszTörlés
    16. Nehéz időkben megy keresztül a hitelfelvétel megszerzéséért, mert a MILAN Loan Lending Compania kínál mindenféle kölcsönt, és mi is kínálunk biztonságos kölcsön otthon, valamint a kölcsön befektetni az üzleti cpntact nekünk most: milanfinancialcompanies@gmail.com Vagy milanfinancialcompanies@yahoo.com

      VálaszTörlés

    17. Nehéz időkben megy keresztül a kölcsönszerzésben, most már többé nem aggódsz, mert a MILAN Hitel Kibocsátó mindenféle kölcsönt kínál, és mi is kínálunk megbízható kölcsönöket, valamint kölcsönöket, hogy befektetni tudjunk az üzleti életben, lépjen velünk kapcsolatba: milanfinancialcompanies @ gmail. Com vagy milanfinancialcompanies@yahoo.com

      VálaszTörlés
    18. Jó nap,
      Janika Róbert vagyok, magyar vagyok. Szeretnék bizonyságot tenni arról a jó hitelnyújtóról, aki két különböző internetes nemzetközi kölcsönadó által becsapott csalás után számomra könnyűnek mutatkozott, mindannyian ígérnek, hogy kölcsönt adok nekem, miután sok díjat fizettek, ami semmit sem eredményezett, és nem volt pozitív eredmény. Elvesztettem a kemény pénzt és összességében (500.000 Ft). Egy nap bonyolítottam az interneten, zavarodottan és frusztrálva, aztán találkoztam egy bizonysággal egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel, ahol Végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazokkal a kölcsöncégekkel, majd elmondtam nekik a történetemet arról, hogy két különböző hitelnyújtót csaltak meg, akik nem csináltak semmit, csak persze több fájdalmat. E-mailben elmagyarázom a cégnek. Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást kapcsolatba lépve velük. Kitöltöttem a hiteligénylési formanyomtatványt, és mindent megtettem, amit tőlem kérdezett tőlem, és ennek a nagy társaságnak (20,000,000Ft) kölcsön összegét kaptam. Itt vagyok ma boldog a családommal, mert a Gina Morgan Hitel Társaság kölcsönt adott nekem, ezért fogadást tettem magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy megkaptam a kölcsönt. Úgy vélem, mások is bizonyságot tesznek ezen a becsületes hitelezőn. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? Szívesen és gyorsan kapcsolatba léphet a céggel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    19. Helló Mindenki készen áll ez a nagyszerű tanúvallomás arról,hogy Isten mosolygott az arcomon,gyorsan használni akarom ezt a médiumot,hogy bizonyságot nyerjen arról, hogy Isten irányított egy Legit-ra és valódi hitelnyújtóra,aki átalakította engem és a családom életét a fűből Kegyelem a szegénységtől a gazdag és sikeres nőig,aki most stressz vagy pénzügyi nehézségek nélkül büszkélkedhet egy egészséges és gazdag életre.Én vagyok az Ohio állambeli USA-ból származó üzletasszony,és nem volt többé pénzem az üzletért Mert nehézségekbe ütköztek az életben, és annyira sok hónapon keresztül kétségbeesetten kerestem a kölcsönt,hogy megpróbáltam hitelt szerezni az interneten,hogy újra finanszíroznám az üzletemet,és négy dollárból érkeztem meg $15.930.00 dollárért.Kétségbeesett abban,hogy hitelt szerezzek egy törvényes hitelnyújtóból,aki nem járul hozzá fájdalmaihoz,úgy döntöttem,hogy kapcsolatba léphetek egy barátommal,aki csak kölcsönzött az interneten, megvitattuk a kérdést, és a mi következtetésünkre elmondta,hogyan kapott hitelt Egy legit compa Ny tulajdonában van egy James penny nevű nő,aki a globális megbízást nyújtó vállalat vezérigazgatója,úgyhogy úgy döntöttem,hogy egy kis összegű 20 000,00 dolláros hitelre kérvényeztem,hogy 2% -os alacsony kamatlábbal kezdjem,és a kölcsönt könnyedén hagyta jóvá stressz nélkül,és minden A készítés előkészítése és a kölcsön,amely a számláján legalább 48 órán át átutalta a kölcsönt,és miután a hitel visszafizetését ismételten újabb 450 000,00 dolláros hitelösszegre fordítottam a befektetésem miatt,ez az ok,amiért ezt nyírja A bizonyság azokra vonatkozik, akiknek pénzre van szükségük, és kölcsönöket akarnak vásárolni egy valódi hitelezőtől,ha elég csaló elég,elég ez az idő,hogy örüljetek,kapcsolatba léphet az emailjével,a globalprovissioncompany@gmail.com címen.Tanácsot kell nyújtania mindenki számára, aki hitelt érdemel,hogy gyorsan kapcsolatba léphessen vele (globalprovissioncompany@gmail.com)

      VálaszTörlés

    20. Szeretnék köszönetet mondani Mrs. Abigail Adamsnek, aki megadta nekem a kölcsönt. Megtalálták a vallomást arról, hogy a barátja kölcsönzött egy kölcsönt a Milánói Társaságtól, és kértem kölcsön és kölcsön. Ha ma szüksége van sürgős kölcsönre az internetes bűnözők elkerülése érdekében, most e-mailen tekinthető jogos hitelnek: abigailadams779@gmail.com vagy milanfinancialcompanies@yahoo.com

      VálaszTörlés
    21. Jó napi hitelkeresők megoldása pénzügyi problémáira ......

      Teljesen nyilvántartásba vett és hiteles hitelintézet vagyunk, amely 2% -os alacsony kamatlábbal biztosítja a biztosított és nem biztosított kölcsönöket az egyének és a vállalatok számára. Hosszú és rövid lejáratú hiteleket kínálunk. Cégünk számos áttörést jegyzett fel a Első osztályú pénzügyi szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek, különösen a kölcsönszentelés és a magánszemélyek és vállalatok tőkeellátása terén. A hátrányos helyzetű iparágakat életre keltettük, és jó üzleti ötletekkel állunk rendelkezésükre, hogy alapokat biztosítsanak az ügyfeleknek. Olyan befektetők, akik hajlandóak bármilyen pénzt megtakarítani magánszemélyek és szervezetek számára az üzleti tevékenység megkezdéséhez. Energetikus és tapasztalt szakemberek csoportja vagyunk, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi piacokon. Általában jelzálogokat, lakáshitel-kölcsönöket és rossz hiteleket kínálunk Kereskedelmi hitelek, induló üzemű tőkekötelezettségek építési hitelek autóhitelek, szállodai hitelek Xmas kölcsönök A kamatlába évi 2% A kölcsön legfeljebb 3 munkanapot vehet igénybe, hogy az összes globális felhatalmazott ügyfélhez eljusson. Lépjen kapcsolatba velünk a larryjohncapitalinvestment@gmail.com címen.

      VálaszTörlés
    22. Hogyan kaptam meg kívánt hiteltámogatást egy megbízható hitelnyújtó cégtől (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) Jó nap mindenkinek ANNE Herman vagyok A nevem az Egyesült Államokból szeretnék köszönetet mondani és nagy elismerést REMY úrnak.CREDIT Hitel Társaság, hogy kölcsön nyújt nekem alacsony kamatlábú házam vásárlását. Köszönöm neki, hogy megadta nekem ezt a kölcsönt. A barátaim ott, akiknek szüksége van hitelt különböző célokra tanácsot, hogy kapcsolatba lépjen Mr REMY.CREDIT Hitel társaság hitel helyett csődbe jutni a csalók online. Nagyon boldog vagyok ma Mr REMY.CREDIT Hitel Társaság miatt. Tehát, ha kölcsönökért szeretne kapcsolatba lépni velük, akkor kapcsolatba léphet velük: (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) vagy hívja fel: +2349067590395.

      VálaszTörlés
    23. Jó napot mindenkinek!!!
      A nevem Anela Belmiro, 3 héttel ezelőtt, kölcsönt kerestem a lányom műtétjének fizetésére, kétségbeesésem miatt különböző csalók kezébe kerültek, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és összesen 5 000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezett a JOAN NORMA LOAN COMPANY-hoz (joannormaloancompany@gmail.com) az interneten, soha nem hittem, hogy valaha valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online És látta a más országok különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitelcég segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb mint 24 órán belül megkaptam a kölcsöntámlát a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? Szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    24. Sürgős hitelre van szüksége, hogy megoldja a pénzügyi problémáit, és tegyen más dolgokat, mint a befektetés, a projekt, az üzletbővítés, a számlák és az adósság befizetése, ha igen, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailünkön: carlosellisonFinance@outlook.com

      VálaszTörlés
    25. We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
      we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
      DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
      1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
      2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
      3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
      4. Age: One Year, One Day
      5. Leasing Price: 4+ 1%
      6. Sale Price: 32+2%
      7. Delivery by SWIFT .
      8. Payment: MT103-23
      9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
      If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
      Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
      Name : Abban Kangan
      E-mail : abbankangan@gmail.com
      Skype id :abbankangan@gmail.com

      VálaszTörlés
    26. HOGY KÖVETKEZIK? AT 3% HA IGEN EMAIL AMENNYIBEN SZÜKSÉGES. Megjegyzés: minden válasznak másolnia kell és elküldenie ezt az e-mailt wenzelronaldjoseph@gmail.com wenzelronaldjoseph@gmail.com Teljes név .......... Szükséges összeg: .......... Hitelkeret:. ......... Kor: .......... Ország .......... Foglalkozás .......... Telefonszám ..... ..... Wenzel Ronald Joseph

      VálaszTörlés
    27. Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, vegye fel velünk a kapcsolatot (viktoria.janosinc@gmail.com)

      Sürgős kölcsön ajánlat.

      VálaszTörlés

    28. Szükség van egy sürgos kölcsönre, hogy megterheljék a számláit és új üzletet kezdjen? Vagy kölcsönt keresel, és mindig könyveltél kölcsön a hitelintézetekkel vagy bankokkal? Itt van esély arra, hogy visszaszerezze az életét és kapja meg a szükséges kölcsönöket. Ha sürgos kölcsön kapcsolatra van szüksége
      VIKTÓRIA JÁNOS hitelcég most.
      Kapcsolat E-mail: viktoria.janosinc@gmail.com

      VálaszTörlés
    29. Helló
      Sürgős hitre van szüksége? Fizetni vagy pénzt keresni a vállalkozásának javítása érdekében.
      Elutasítottad?
      Bankok és egyéb pénzügyi intézmények?
      Jelzálogot vagy keresd meg a jelzáloghiteledet, amennyit itt vagyunk, hogy dolgokat tegyünk a pénzügyi problémákkal szemben, amelyeket az embereknek adunk. Pénzügyi segítségre van szüksége rossz hitelekkel vagy pénzzel. A befektetést a társaságba 2% -os ésszerű mértékben kell megfizetni, amit szeretnék.
      A média azt fogja mondani, hogy megbízhatunk, segíthetünk és segíthetünk.
      Köszönjük, hogy kölcsönözze a pénzét. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.
      anitabrisonloanscompany@gmail.com
      vagy
      info@anitabrisonloanscompany.com
      Név: ..................................
      Kedvenc száma:
      Időtartam: .......................
      A név: ....................
      célkitűzés:..............................
      telefonszám:............................
      További információ: http://www.anitabrisonloanscompany.com
      Várjuk a választ.
      Köszönet
      Mrs. Anita Brison

      VálaszTörlés
    30. Van-e bármilyen pénzügyi problémája? Szüksége van egy kölcsönre, hogy kifizetődjön
      adósságok? pénzügyi válságban vagy? bízzon bennünket abban, hogy minden típusú kezelést kezeljünk
      hiteleket, írjon nekünk e-mailben az elvismorganfinance@gmail.com címre. lát
      lent. Regisztráltunk és
      az engedélyezett cég 2% -os hitelkötelezettséget, minimum 6 éves futamidővel
      hónap, és legfeljebb 30 év.
      Kölcsönöket 2000-ben minimumra, maximum 100 millióra adunk.
      különböző szolgáltatásokat kínál *
      Személyi kölcsönök (biztonságos és nem biztonságos)
      * Üzleti hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
      * Lakásfelújítás
      * Auto kölcsönök
      * Házassági jelzálog
      * Hitelegészségügy stb
      Tehát .. ha érdekel, kérjük, térjen vissza hozzánk e-mailünkön keresztül
        elvismorganfinance@gmail.com
      vagy írjon nekünk +12133283772
      és hamarosan kölcsönöket kapsz

      VálaszTörlés
    31. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    32. Jó hírek!

      Sürgősen igényel hitelt az adósság rendezésére? Ha bármilyen sürgős kölcsönre van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Kölcsönöket adunk ki 2000 euróról 1000.000.00 euróra az érdeklődő egyének, vállalatok, iskolák, egyházak számára, évi minimum 2% -os kamatlábat. vegye fel a kapcsolatot a hitelügyintézővel a vállalati e-mail (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) feldolgozásával. Isten áldjon meg.

      Hitel ajánlat

      VálaszTörlés
    33. Tegye fel kérdését...Jó nap,
      A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel. végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    34. A nevem Ádám Mária, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    35. Helló,
      Sürgős hitre van szüksége? Ön adósságban van? Hibás a hiteled? a bankok elutasították-e, hitelre van szüksége, hogy saját vállalkozást indítson? Kölcsönöket adunk az embereknek a szegény / rossz Credit pontszámuk ellenére. Mind az üzleti, mind a személyes kölcsönöket hosszú és rövid időtartamú, alacsony kamatláb mellett 2% -kal csökkentjük magánszemélyek és vállalatok számára. A hitelprogramozóink gyorsak és megbízhatóak, ma alkalmazzák és azonnali válaszokat kapnak. a hitelek jól vannak biztosítva, garantáltan 100%, az ügyfelek maximális biztonságot nyújtanak. További tudnivalókért forduljon hozzánk e-mail címünkön: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM), és kapja meg a hitelét ma.
      E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
      Mrs. Magret james MD / vezérigazgató

      VálaszTörlés
    36. AZ ORIGINÁLIS HITELEK KÍVÁNOS ÚJJÁNLÁSA MOST:
      (Queenethloans@gmail.com)
      Keres üzleti kölcsönet? személyi kölcsön
      diákhitel, adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen hitelek, kockázat
      tőke, stb. Vagy megtagadták a bank vagy a kölcsön kölcsönét
      bármilyen okból. Magántulajdonosok vagy kölcsönök
      vállalatok és magánszemélyek alacsony kamatlábon és
      2% kamatláb. Érdekli a kölcsön? Lépjen kapcsolatba velünk ma
      (queenethloans@gmail.com) és kapja meg a hitelét ma.
      whatsapp: +2348062209818

      VálaszTörlés
    37. TESTIMONY arról, hogy a kölcsönöket az interneten nyújtották, az ALDEN MOORE hitelnyújtó cégtől Carol Webb asszony vagyok Orlando Florida-Egyesült Államokból. Nagyon szükségem volt egy kölcsönt az üzletemre, mert az üzletem alacsony volt és nehézséget okozott, hogy hitelemet a bankoktól és más pénzügyi vállalatoktól hitelt kaphassam. Kétségbeesettem, hogy szinte minden lehetőséget megpróbáltam pénzt keresni az interneten, és rámutattam Lucas Adrienne egyik tiszteletére, arról, hogy az Alden Moore hitelnyújtó cégtől kapott kölcsön az egyik hitelezőtől az interneten, és arról írt, a nyújtott szolgáltatásokat, érezte a levegő friss levegőt a lelkemben, és arra gondoltam, hogy próbálkozzunk. E-mail címemre írtam a hitelcégnek: (aldenmooresloanfirm@gmail.com) Végre egy valódi hitelezőre és egy olyan szolgáltatásra jutottam, amelyre megbízhatok, annyi örömmel a szívemben, mindent elmondok neked, hogy Alden Moore cég nem csalódást! A szolgáltatás, amit kölcsönadott nekem, rendkívül csodálatos volt, és most a jövő végül úgy tűnik ragyogónak tűnik számomra és az én üzletemen, mert megengedett számomra (50 000 dollár). Ha bármelyik vállalathoz fel kell venni a kapcsolatot, hogy megkapja a szükséges hitelösszeget, 2% -os alacsony kamatlábon és jobb fizetési ütemezéssel, lépjen kapcsolatba az Alden Moore Loan Services szolgáltatással, e-mailben (aldenmooresloanfirm@gmail.com)

      VálaszTörlés
    38. Helló

      van szüksége valamilyen hitelre vagy bármilyen finanszírozásra? Nem fizetett vissza a bank? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó visszafizetési ütemtervünk van, alacsony kamatlábon 2%. További információért forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT1111@gmail.com]

      Keresztnév:..............
      Vezetéknév:..............
      Ország:..........
      Állapot:..........
      Összeg:..................
      Hitel időtartam: ..........
      Telefonszám:.............
      Foglalkozása:............
      Születési dátum:.......
      Havi bevétel:....
      Szex:......
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      A cég neve: REMY.FINK CREDIT
      Cég e-mail címe: REMY.CREDIT1111@gmail.com
      Vállalat NMLS ID: 517219
      A legjobbakat kívánom neked,
      REMY.FINK ..

      VálaszTörlés
    39. Jó nap,
      A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel. végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    40. Szüksége van bármilyen hitelre vagy bármilyen finanszírozásra? Nem fizetett vissza egy bankot? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó visszafizetési ütemtervünk van, 2% -os alacsony kamatlábon. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba a REMY CREDIT REMY.CREDIT1111@GMAIL.COM címen

      Hiteligénylő űrlap kitöltésekor:

      Teljes név: .........
      Ország / Állam: ...............
      Összeg: .................
      Hitel időszak: ........
      Telefonszám: .....
      Az ő munkája: .........
      Születési dátum: .......
      Havi bevétel: .......
      Nem: ..........
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      A cég neve: REMY CREDIT
      A cég e-mail címe: REMY.CREDIT1111@GMAIL.COM
      Whatsapp: +1 (267) 527-9284
      A legjobbakat kívánom neked,
      REMY FINK

      VálaszTörlés
    41. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (Lapolendersfirm@gmail.com)

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    42. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (Lapolendersfirm@gmail.com)

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    43. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    44. Keres üzleti kölcsönet? Személyi hitelek, diákhitelek, adósságkonszolidációs hitelek, fedezetlen kölcsönök, kockázati tőke stb. Ha igen, kérjük írjon nekünk ma (dakany.endre@gmail.com) és kapja meg a kölcsönt ma.

      Sürgős kölcsön ajánlat.

      VálaszTörlés
    45. Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön) és együttműködnek a testületeknél, 3% -os kamatlábbal, annullonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségeinek kielégítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 500.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

      Hitel ajánlat

      VálaszTörlés
    46. Sky World hitel cég, adunk kölcsönök kamatláb 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
       

      Jó nap, uram / ma vagyok.

      Magánvállalkozás vagyunk és alacsony kamatlábú hiteleket kínálunk annak meghatározásakor, hogy a hitel összege 100 millió kölcsönt nyújt-e az $ 1 000 dolláros hitelhez az üzleti fejlődéshez: az élesség / üzleti bővülés versenyképességéhez.

      Különböző kölcsönöket kínálunk

      * Személyi kölcsönök (biztosított és nem biztosított)
      * Üzleti hitelek (biztosított és nem biztosított)
      * Konszolidációs kölcsön
        
      Nincsenek előzetes díjak.

      Köszönjük, hogy időt szántak a hirdetés elolvasására.
      További információkért és érdeklődéséért küldj nekünk e-mailt ma
      skyworldloanfirm@gmail.com
      skyworldloanfirms@yahoo.com


      Sarah Williams.

      VálaszTörlés
    47. RAYMOND MILLION | Hello, Jogos és megbízható Pénzügyi / Hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Sürgős pénzügyi segítséget igényel? Szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy visszafizesse az adósságait, vagy szüksége van tőkeemelésre, hogy javítsa üzleti tevékenységét? 2% -os kamatlábbal mindenféle hiteleket kínálunk az egyéneknek, a vállalatoknak és a vállalatoknak világos és érthető feltételek mellett. Kölcsönöket bármilyen összegről bármilyen célra szállítunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy azonnali hitelt kapjon. Küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (raymondmillionloanfirm@gmail.com)

      VálaszTörlés
    48. Hitelek mindenféle célra
      Kínáljuk a minimális összeg 5.000,00 euró 10.000,00 euró és 20 millió euró
      Alacsony kamatlábon 2% hitel
      Időtartam: legfeljebb 25 évig függ a szükséges hitelösszegtől.
      Az ügyfeleknek rendelkezniük kell
      18 évesnél idősebb
      Ez az ügylet minden ügyfél számára 100% -ban biztonságos
      A hitelről további információért forduljon hozzánk e-mailben:
      (Leonardodorafinance@gmail.com)

      VálaszTörlés
    49. Szüksége van egy nagyobb beruházási hitelre? Hitelek az üzleti terjeszkedéshez? Hitelek az új befektetésekért? Hitelek a számlák és hosszú lejáratú adósság kifizetésére. A vállalati hitelek pénzügyi tőkéjének megkeresése már nem, a vállalat pénzügyi tőkekötelezettségével együtt, a hitelhez alacsony kamatlábat kínál fedezet nélkül. Itt vagyunk, hogy a szegénységet és a munkanélküliséget feloldjuk és véget vesszük, mert mindenkinek megvan a saját lehetősége. Lépjen kapcsolatba velünk ma, és az egyik legkedveltebb ügyfeleink közé tartozik. E-mail: PATRICIJABODNAROVALOANFIRM@GMAIL.COM

      Köszönöm a tamogatásod.

      PATRICIJA BODNAROVA HITELEZŐ
      E-mail: patricijabodnarovaloanfirm@gmail.com
      Patricija asszony

      VálaszTörlés
    50. Üdvözöljük a Prosper MarketPlace Hitelezésben vagyunk nemzetközi hitelintézetnek és hitelezőnek, amely felajánlotta hiteleket különböző egyéneknek és cégeknek Európában, Ázsiában, Afrikában és a világ más részein, Kölcsönökre van szüksége? Szeretne kifizetni a számláit? Szeretne pénzügyileg stabil? Az ügyfelek és a vállalati ügyfelek részére nyújtott kölcsönöket kínáljuk, kölcsönöket nyújtanak 3000 dollárról 700 000 dollárra. Minden érdekelt pályázónak össze kell hangolnia a vállalat politikáját. Lépjen kapcsolatba velünk az e-mailünkön: peertopeerlendingcompany03@gmail.com az eljárás során. Kösz

      VálaszTörlés
    51. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    52. Helló,
      Ez arra törekszik, hogy tájékoztassa a nagyközönséget, hogy Mrs. Irene Fernandez, egy elismert magánhitel-kölcsönadó pénzügyi lehetőséget nyitott mindenki számára, aki pénzügyi segítségre szorul. Sürgős hitelre van szüksége, hogy törölje adósságait, vagy tőkehitelre van szüksége, hogy javítsa üzleti tevékenységét? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Ne keressen tovább, mert itt vagyunk minden pénzügyi problémájánál. Az emberek, vállalatok és társadalmak 2% -os kamatlábon világos és érthető módon, feltételekkel és feltételekkel adunk kölcsönöket. Nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált.
      Küldjön e-mailt nekünk: (irenegironfernandez@gmail.com)

      VálaszTörlés
    53. Kedves hitelnyújtó,

      XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1%

      Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani egy vállalkozás előtt Xmas van szüksége egy Xmas hitel? adunk mind a vállalati, mind az egyéni, így ha szükség van sürgős kölcsön most 12 óra alatt adhatunk hitelt késedelem nélkül rendben
      Xmas hitel jelenleg elérhető 1% -os alacsony kamatláb esetén: kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      A cég neve: REMY.FINK CREDIT
      Cég e-mail címe: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
      Vállalat NMLS ID: 517219
      A legjobbakat kívánom neked,
      ;;;;;;;;;;;;;;;;
      REMY.FINK

      VálaszTörlés
    54. Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön) és együttműködnek a testületeknél, 3% -os kamatlábbal, annullonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségeinek kielégítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 50.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

      Hitel ajánlat

      VálaszTörlés
    55. Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket, stb. Ha érdekelt, lépjen velünk kapcsolatba: (dakany.endre@gmail.com)

      Sürgős kölcsönöket ajánlani.

      VálaszTörlés
    56. Keres egy üzleti hitel? Személyi hitel, diákhitel, diákhitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati tőke, stb ha igen írj nekünk ma: (dakany.endre@gmail.com) és kap a hitel Ma.

      Sürgős kölcsön ajánlat.

      VálaszTörlés
    57. Jó nap,

      Én egy magánhitelező vagyok, ki adom garanciavállalási kölcsönöket, Személyes
      Hitelek, házvásárlási hitelek, autóhitelek E.T.C adok hosszú lejáratú hiteleket
      kezdve $ 2.000,00 és $ 1.000.000 között egy-ötven éves maximum
      3% kamatlábon, az érdekelt pályázónak e-mailben :(
      tinabrooksloanhome@gmail.com) csak a

      Név
      Ország
      Hitelösszeg szükséges
      Hitelidőtartam
      Hitel cél.
      Telefonszám

      Tina Brooks asszony

      VálaszTörlés
    58. Jó napot mindenkinek!!!
      A nevem Anela Belmiro, Magyarország 3 héttel ezelőtt, kölcsönt keresett a lányom műtéteért, a kétségbeesés miatt különböző csalók kezébe kerültek, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és ez összesen 5000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezettek a JOAN NORMA LOAN COMPANY-ra (joannormaloancompany@gmail.com) online, soha nem hittem, hogy valaha is valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online és láttam más emberek különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitel Zrt. segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb, mint 24 órán belül megkaptam a hitelem összegét a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    59. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a € 3000 € 80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    60. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a € 3000 € 80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    61. Helló,

      Keres üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, jelzálogokat, autóhiteleket, diákhiteleket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, fedezetlen kölcsönöket, kockázati tőkét stb. Ön a megfelelő helyen van A hitel megoldásai! Magántulajdonosa vagyok, aki alacsonyabb kamatozású és megfizethető kamatlábon 3% -ot kölcsönöz magánszemélyeknek és üzleti vállalkozásoknak. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    62. Keres egy üzleti hitel? Személyi hitel, diákhitel, diákhitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati tőke, stb ha igen írj nekünk ma: (dakany.endre@gmail.com) és kap a hitel Ma.

      Sürgős kölcsön ajánlat.

      VálaszTörlés
    63. köszönöm kedves magyar embereimnek a nevemet Laura silók és én innen jöttem Magyarországon, szeretnék bizonyságot tenni arról a jó dologról, amit Stella asszony tette velem és családommal Magyarországon élnek, és a múlt héten a házam lebomlik, úgyhogy sürgősen szükség lesz az épületem felújítására, hogy megkeressem a helyszínt, és láttam egy olyan bejegyzést, amelyet Barbra asszony küldött, hogy megkapta a 85.000.000 dolláros hitelét, így kapcsolatba léphettem a helyszínen Mrs. Stellával, és én kölcsönt kértem 60.000,00 eurót az épületem felújítására, és végül 60.000,00 euró összegű kölcsönt kaptam stressz nélkül, 40 perc alatt megkaptam a kölcsönt, és szeretném elmondani kedves emberemet a belföldieknek, hogy Stella asszony valódi, így bárki a pénzügyi a problémáknak kapcsolatba kell lépniük Stella asszonnyal az alábbi linken: mrsstellareneloanfirm1@gmail.com és biztosítom, hogy Stella asszony valóságos és kétségtelen, és most én és a családom nem kezdik el békés győzelemben és sikerekben élni, és kapcsolatba lépnek Stella asszonnyal és a saját problémád megoldható ingyenes és itt Stella asszonyom, hogy kedves magyar népem kapcsolatba kerüljön, és Isten áldja meg országunkat, mert ha van olyan jó ember, aki segít nekünk mindazoknak, akik Stella asszony leszünk, és mi a szegénységtől mentesek vagyunk és éhesek vagyunk a fáklya Stella asszonnyal Isten áldja meg és én itt tartom önnek a saját bizonyságait, ugyanúgy, mint az én és a sikered, minden kedves magyar néped Isten áldja meg mindazt, amire mindannyiót szeretlek.

      Laura Silos

      VálaszTörlés
    64. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €3000 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €3000 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

        Törlés
    65. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €3000 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    66. Kell egy kölcsön? Keresett már hol lehet kölcsön? Próbáltál valamilyen kölcsönt kapni? akkor érdemes alkalmazni a (carlosellisonfinance@outlook.com) címet, ha megfizethető kölcsönt szeretne kapni. Hitelet kínálunk itt nagyon alacsony kamatlábon 2%. Lépjen kapcsolatba velünk most, ha érdekel.

      VálaszTörlés
    67. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    68. Ha hitelre van szüksége, írjon nekünk e-mailt {benjamiloan@gmail.com}
      Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor
      3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,
      megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.
      Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (1%) kérjük, forduljon hozzánk
      e-mailben a {benjamiloan@gmail.com}

      VálaszTörlés
    69. A nevem Lara Andrew. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. Vele voltam a cégem és a házam elvesztése miatt rossz hitelek és kifizetetlen adósságok miatt. Nagyon kétségbeesett voltam, nem tudtam, mit kell tennie a helyzet megmentése érdekében, nem tudtam hitelt kölcsönözni a bankoktól és más pénzügyi intézményektől a rossz hitelem miatt. Aztán elkezdtem keresni az online hiteleket, de elvitték a maradék kis pénzt (4 000 euró), és soha nem kaptam meg a kölcsönt a számlámon. Egy nap az én szomszédom elmondta a JOAN NORMA LOAN COMPANY nevű társaságról, és megadta nekem a cég e-mailjét (joannormaloancompany@gmail.com), de a korábbi csalásokkal kapcsolatos tapasztalataim miatt vonakodtam, de ismeretlen számomra, hogy a férjem alkalmazta a Társaság 120 000 eurós hitelért. 48 órán belül kaptam egy üzenetet, hogy a vállalat jóváírta a számlámat a hitel összegével. Ma már többet állítok a vállalatnál a termelésben, és az adósságokat fizetik. Ha megbízható hitelt nyújtó hitelre van szüksége, akkor a JOAN NORMA LOAN COMPANY e-mail címén keresztül küldjön kapcsolatot: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    70. Jó napot mindenkinek!!!
      A nevem Anela Belmiro, Portugália, 3 héttel ezelőtt, kölcsönt kerestem a lányom műtétjének fizetésére, kétségbeesés miatt különböző csalók kezébe kerültem, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és ez összesen 5000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezettek a JOAN NORMA LOAN COMPANY-ra (joannormaloancompany@gmail.com) online, soha nem hittem, hogy valaha is valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online és láttam más emberek különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitel Zrt. segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb mint 24 órán belül megkaptam a hitelem összegét a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    71. Alvaro Martinez Hello, Jogos és megbízható Pénzügy / Hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Sürgős pénzügyi segítséget igényel? Szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy visszafizesse az adósságait, vagy tőkehitelre van szüksége, hogy javítsa üzleti tevékenységét? 2% -os kamatozású kölcsönöket kínálunk az egyéneknek és a vállalatoknak világos és érthető feltételek mellett. Kölcsönöket bármilyen összegről bármilyen célra szállítunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy azonnali hitelt kapjon. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailen keresztül: (safeloanglobalcompany@gmail.com)

      VálaszTörlés
    72. Alvaro Martinez Hello, Jogos és megbízható Pénzügy / Hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Sürgős pénzügyi segítséget igényel? Szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy visszafizesse az adósságait, vagy tőkehitelre van szüksége, hogy javítsa üzleti tevékenységét? 2% -os kamatozású kölcsönöket kínálunk az egyéneknek és a vállalatoknak világos és érthető feltételek mellett. Kölcsönöket bármilyen összegről bármilyen célra szállítunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy azonnali hitelt kapjon. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailen keresztül: (safeloanglobalcompany@gmail.com)

      VálaszTörlés
    73. Helló,
       
             Szüksége van a hitelre? akkor megoldhatja a problémáit
      futsz hozzá. Ferencnéné. Budapesttől a múlt héten hétfőn,
      Kölcsönöket kerestem a számláim kifizetésére, így bejutok a
      különböző csalások kezében, és különböző csalók voltak, ha nem
      Mrs Sadaih, aki az én jó barátom, bemutatja Mary Lisa asszonyt
      (C.E.O) Mary Lisa Loan Home, és ő segít nekem 50000euros hitelt
      stressz nélkül. Szóval a magyarországi jó emberem kapcsolatba léphet vele
      e-mailben: {mrsmarylisaloanhome2@outlook.com} És ne felejtsd el elmondani
      ő, hogy bemutatom önt a Társaságnak

      VálaszTörlés
    74. Helló,
       
             Szüksége van a hitelre? akkor megoldhatja a problémáit
      futsz hozzá. Ferencnéné. Budapesttől a múlt héten hétfőn,
      Kölcsönöket kerestem a számláim kifizetésére, így bejutok a
      különböző csalások kezében, és különböző csalók voltak, ha nem
      Mrs Sadaih, aki az én jó barátom, bemutatja Mary Lisa asszonyt
      (C.E.O) Mary Lisa Loan Home, és ő segít nekem 50000euros hitelt
      stressz nélkül. Szóval a magyarországi jó emberem kapcsolatba léphet vele
      e-mailben: {mrsmarylisaloanhome2@outlook.com} És ne felejtsd el elmondani
      ő, hogy bemutatom önt a Társaságnak

      VálaszTörlés
    75. Kap egy kölcsönt ma alacsony áron alkalmazni most hitelek adják aránya 3% vonatkozik most ez növelheti az üzleti nagyobb hight. Hitelet kínálunk az üzleti és a személyes emberek számára, ha szükség van egy kölcsönre, hogy vállalkozást kezdeményezzenek, vagy kölcsönöket fizessenek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) és kapjon hitelt a Társaságunktól. Én a legjobb hitelszolgáltatást nyújtom.

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    76. Kap egy kölcsönt ma alacsony áron alkalmazni most hitelek adják aránya 3% vonatkozik most ez növelheti az üzleti nagyobb hight. Hitelet kínálunk az üzleti és a személyes emberek számára, ha szükség van egy kölcsönre, hogy vállalkozást kezdeményezzenek, vagy kölcsönöket fizessenek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) és kapjon hitelt a Társaságunktól. Én a legjobb hitelszolgáltatást nyújtom.

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    77. URGENT GENUINE LOAN OFFER MOST FELTÜNTETIK: (Queenethloans@gmail.com) Keres üzleti kölcsönet? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen hitel, vállalkozás tőke, stb .. Vagy megtagadták a hitel egy bank vagy a bármely okból. Magántulajdonosok vagy hitelek a vállalkozások és a magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatlába 2% kamatláb. ha érdekelt a kölcsön? Lépjen kapcsolatba velünk ma (queenethloans@gmail.com) és kapja meg a hitelét ma. whatsapp: +2348062209818

      VálaszTörlés
    78. URGENT GENUINE LOAN OFFER MOST FELTÜNTETIK: (Queenethloans@gmail.com) Keres üzleti kölcsönet? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen hitel, vállalkozás tőke, stb .. Vagy megtagadták a hitel egy bank vagy a bármely okból. Magántulajdonosok vagy hitelek a vállalkozások és a magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatlába 2% kamatláb. ha érdekelt a kölcsön? Lépjen kapcsolatba velünk ma (queenethloans@gmail.com) és kapja meg a hitelét ma. whatsapp: +2348062209818

      VálaszTörlés
    79. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    80. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    81. Helló, ez PATRICIA BERTHA hitel cég. Ebben Company adunk ki élettartam lehetőséget hitelek.
      Van szüksége sürgős hitelt, hogy törölje az adósságait, vagy szüksége van egy tőkehitel.
      hogy javítsa az üzleti?
      Voltál már elutasította a bankok és más pénzügyi intézmények?
      Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog?
      Ma azt mondjuk, megáll, és ne keressen tovább, mint mi vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi kölcsönalapok az egyénekre
      a szükséges pénzügyi támogatást, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz
      számlák fizetésére, hogy fektessenek be az üzleti ütemben 2% .Mi szeretné használni ezt a
      a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi teszi az összes megbízható és a kedvezményezett támogatás és
      lesz hajlandó, hogy Önnek egy kölcsön. Mi a hűség, tartjuk a szavunkat, és ígéri. Így kapcsolatba velünk még ma e-mailen keresztül:
      Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com or website via: http://berthaloancompany.com
      Hitelfelvevő ADATOK
      1) Teljes név: ......................................................
      2) Ország: .........................................................
      3) Az a cím: .........................................................
      4) Állami: ............................................................
      5) Nem: ...............................................................
      6) Családi állapot: .............................................
      7) Foglalkozás: ...................................................
      8) Telefonszám: ................................................
      9) Jelenleg pozícióját munkahelye: ...................................................
      10) Havi jövedelem: .............................................
      11) A hitel összege Szükséges: .................................
      12) Hitel Időtartam: ................................................
      13) célja hitel: ..........................................
      14) Vallás: ......................................................
      15) Már előtt alkalmazott: ...................................................
      16) Előnyben pénznem: ...................................................
      Kösz,
      Mrs. Bertha

      VálaszTörlés
    82. A nevem Lara Andrew. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. Vele voltam a cégem és a házam elvesztése miatt rossz hitelek és kifizetetlen adósságok miatt. Nagyon kétségbeesett voltam, nem tudtam, mit kell tennie a helyzet megmentése érdekében, nem tudtam hitelt venni a bankoktól és más pénzügyi intézményektől a rossz hitelem miatt. Aztán elkezdtem keresni az online hiteleket, de elvitték a maradék kis pénzt (4 000 euró), és soha nem kaptam meg a kölcsönt a számlámon. Egy nap az én szomszédom elmondta a JOAN NORMA LOAN COMPANY nevű társaságról, és megadta nekem a cég e-mailjét (joannormaloancompany@gmail.com), de a korábbi csalásokkal kapcsolatos tapasztalataim miatt vonakodtam, de ismeretlen számomra, hogy a férjem alkalmazta a Társaság 120 000 eurós hitelért. 48 órán belül kaptam egy üzenetet arról, hogy a vállalat jóváírta a számlámat a hitel összegével. Ma már többet állítok a vállalatnál a termelésben, és az adósságokat fizetik. Ha megbízható hitelt nyújtó hitelre van szüksége, akkor a JOAN NORMA LOAN COMPANY e-mail címén keresztül küldjön kapcsolatot: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    83. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €30 00 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    84. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €30 00 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    85. Szükségünk van egy hitelre. Jogos és garanciális hitelnyújtó vagyunk. Pénzügyi segítséget nyújtó vállalat vagyunk. Kölcsönpénzeket nyújtunk olyan pénzügyi támogatásra szoruló magánszemélyeknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt igényelnek a számlák fizetésére, üzleti befektetésre. Szeretném használni ezt a médiumot, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható kedvezményezettet nyújtunk, mivel örömmel kínálunk kölcsönt. Lépjen velünk kapcsolatba a woodgatecredit@outlook.com címen

      VálaszTörlés
    86. Hé,
      Ez Mr. Morrison Hurley. Bemutatom a nagyközönségnek, hogy 2% kamatozású kölcsön szolgáltatást nyújtunk. A kölcsön összege 1 000 euróról 30 000 000 euróra változik. Kölcsönünk gyors és egyszerű, és a jóváhagyást követő 24 órán belül feldolgozható. Szóval szükség van egy kölcsönre, hogy kiegyenlítse az adósságát? Szüksége van kereskedelmi hitelre vagy személyi kölcsönre? Lépjen kapcsolatba velünk most, és készek vagyunk segíteni.

      Email cím:
      Morisonhurley@gmail.com

      Morrison Hurley

      VálaszTörlés
    87. Geschäftsdarlehen, Brauchen Sie einen Kredit von 500.000 US-Dollar auf 150 Millionen US-Dollar, um ein Unternehmen zu gründen oder Rechnungen zu bezahlen? Wenn ja, schicken Sie uns eine E-Mail Ihre Informationen unten.

      Ganze Namen:

      Land:

      Zustand:

      Stadt

      Telefonnummer:

      Arbeitsplatz:

      Besetzung:

      Alter:

      REMEMBER - E-Mail-Informationen an (financialsupport@zoho.com) & Ihre Darlehensüberweisung erfolgt 4 Stunden nach der Genehmigung Ihres Darlehensantrags. E-Mail an financialsupport@zoho.com, Telefon: (240) 203-8683

      VálaszTörlés
    88. szeretnél sürgősen igényelni a kölcsönöket az összes problémád megoldására? ha igen, itt a válasz a problémáidra, mert itt kaptam a saját hitelemet a Stella Rene kölcsönvállalatnál, és a csalások biztonsága és biztonsága miatt rendben van, ezért a {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} alatti e-mailt a ma elérhető gyors és megbízható hitelhez köti.

      Perez

      VálaszTörlés
    89. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €30 00 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    90. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    91. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a Pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    92. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a Banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    93. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor €3000 és €80 000 000 közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    94. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor €3000 és €80 000 000 közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    95. Hello mindenki,

      Magántulajdonosa vagyok, 2% -os hitelnyújtást ajánlok fel, ez egy törvényes cég, tisztelettel és különbséggel, készen állunk arra, hogy segítsünk minden olyan pénzügyi probléma megoldásában, amelyet kínálunk mindenféle típusú kölcsönnek, így ha érdekel ez a kölcsön ajánlat kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (anggadiman1@gmail.com)

      Adja meg a következő részleteket is, hogy azonnal folytassuk a kölcsönt.

      Név:
      Szükséges összeg:
      Időtartam: egy
      ország:
      A hitel célja:
      Havi bevétel:
      Telefonszám:

      Lépjen velünk kapcsolatba a fenti e-mail üzenetben: anggadiman1@gmail.com

      Üdvözlettel mindenkinek.

      VálaszTörlés
    96. Kedves Leon Derek, a magánhitelek hitelezője, és azért vagyok itt, hogy álmaid valóra váljanak, hogy hitelt kapj. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? Szüksége van egy kölcsönre, hogy kiegyenlítse az adósságait? Szüksége van a vállalkozásának bővítésére vagy a saját vállalkozásának megkezdésére. Köszönjük, hogy 2% -os alacsony kamatlábon állunk rendelkezésére, és 3000 dollárról 100 000 000 dollárra tehetünk hitelt. A maximális hitelösszeg és legfeljebb 40 éves kölcsön időtartamát. vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön a derekfastloan@gmail.com címre

      VálaszTörlés
    97. Kedves Barátságkereső!!!

      Ön bármilyen pénzügyi nehézségekkel küzd? Szeretné kezdeni a saját vállalkozását? Ez a hitelminősítő cég világszerte létrehozott emberi jogi szervezeteket, azzal a kizárólagos céllal, hogy segítse a szegényeket és az embereknek pénzügyi nehézségekkel küzdő embereket. Ha hitelhez szeretne pályázni, lépjen vissza hozzánk az alábbi e-mail címre: elenanino0007@gmail.com

      Név:
      Hitelösszeg szükséges:
      Hitel időtartam:
      Mobil szám:

      Köszönöm és Isten áldja meg
      BIZALOM
      Elena

      VálaszTörlés
    98. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    99. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    100. Jó napot mindenkinek! A nevem Eric Jordan, van egy gyönyörű feleségem és 3 gyerekem. Két héttel ezelőtt kétségbeesett pénz iránti igényem volt, úgyhogy gondoltam, hogy kölcsönt költöztem be, majd olyan sok rossz kézbe sodródtam, akik azt állították, hogy hitelnyújtók nem tudják, hogy mindannyian csalók. 4000 eurót gyűjtöttek tőlem, és megtagadják az e-mailt. Nagyon zavaros és frusztrált voltam, részeg voltam, egy hűséges nap, amikor elmentem a bárba egy kis italt, majd találkoztam egy régi barátommal, elmondtam neki mindazt, ami velem történt, és azt mondta nekem, hogy bemutat a GINA MORGAN HITELEZŐ KFT., azt mondta, hogy a Társaság valódi és megbízható, azt mondta nekem, hogy a Társaság segített neki és családjának. Így gyűjtöttem e-mail címét (ginamorganloancompany@gmail.com), kapcsolatba léptem vele azonnal, hazaértem, elmondta nekem a szabályokat és a szabályokat, aztán követtem, majd a kölcsön feldolgozása után kevesebb mint 24 órában megkaptam a kölcsönt € 50,000 ... Biztos vagyok benne, hogy ő is szívesen segít neked, tehát ha érdekel a kölcsön, akkor is kapcsolatba léphet vele az e-mailen: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    101. Jó nap,
      A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hiteltársasággal, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    102. Szerető hitelező

      Sürgős kölcsön ajánlat 1%

      Ön XMAS kölcsön, személyi kölcsönök, jelzáloghitelek, autóhitelek, diákhitelek, adósságkonszolidációs hitelek, fedezetlen hitelek, kockázati tőke stb. Ön a megfelelő helyen Hiteloldalak! Magántulajdonos vagyok, aki alacsony kamatlábakat kínál az egyének és a vállalkozások számára egy megfizethető 1% -os kamattal, és gyors kölcsönöket nyújtunk ügyfeleinknek is. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben @
      BLUETRUSTLOAN122@GMAIL.COM

      VálaszTörlés
    103. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    104. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    105. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    106. Lebrun Alexis vagyok név szerint. Budapesten éljek, szeretném használni ezt a médiát, hogy figyelmeztesse az összes hitelkeresőt, hogy nagyon óvatos legyen, mert mindenhol csalók vannak. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, és kétségbeesésem miatt számos online hitelezővel csaltam. Már majdnem elvesztettem a reményt, amíg egy barátom el nem hívott egy nagyon megbízható hitelintézetnek, a Turkiye Finans Banknak, aki 250.000 euró értékű fedezetlen kölcsönöket kölcsönadott 2 óra alatt stressz nélkül. Ha bármilyen kölcsönre van szüksége, akkor most lépjen kapcsolatba vele: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) vagy (tuerkiyefinansbank@gmail.com). Ezt a médiumot használom, hogy figyelmeztessen minden hitelkeresőt, mert a pokolban jártam a kezüket a csalárd hitelezők. És nem akarom, hogy az ellenségem is áthaladjon azon a pokolon, amelyen átmentek ezen csaló online hitelezők kezében, azt is szeretném, ha segítenének nekem átadni ezt az információt másoknak, akik szintén kölcsönt igényelnek, ha egyszer megkapja a Turkiye Finans Bank hitelét, és imádkozom, hogy Isten megáldja nekünk.

      VálaszTörlés
    107. hitel! hitel!! hitel!!!
      Olyan jóhírű és akkreditált magánhitel-társaságot keres, amely az egész életen át nyújtandó kölcsönöket nyújtja. Nagyon gyorsan és könnyedén kínálunk mindenféle hitelt, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, jelzáloghiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, befektetési hiteleket, adósságkonszolidációt és még sok mást. Elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ne nézz többet, mint itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tedd. Adományokat nyújtunk olyan magánszemélyeknek és vállalatoknak, amelyek pénzügyi támogatásra szorulnak 2% -os arányban. Nincs szükség társadalombiztosítási számra, és nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált. Szeretném használni ezt a médiát, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és örömmel nyújtunk hitelt.
      Ezután küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (victoriaemmanuelloan@gmail.com), hogy kölcsönt kérjen

      VálaszTörlés
    108. GENUINE LOAN WITH LOW INTEREST RATE APPLY
      Do you need finance to start up your own business or expand your business, Do you need funds to pay off your debt? We give out loan to interested individuals and company's who are seeking loan with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan contact us.Email: (urgentloan22@gmail.com)

      BORROWERS DATA FORM
      1)YOUR NAME:_______________
      2)YOUR COUNTRY:____________
      3)YOUR OCCUPATION:_________
      4)YOUR MARITAL STATUS:_____
      5)PHONE NUMBER:____________
      6)MONTHLY INCOME:__________
      7)ADDRESS:_________________
      8)PURPOSE:_________________
      9)LOAN REQUEST:____________
      10)LOAN DURATION:__________
      11)CITY/ZIP CODE:__________
      12)HAVE YOU APPLIED FOR LOAN BEFORE?

      E-mail: (urgentloan22@gmail.com)

      VálaszTörlés
    109. Hitelre van szüksége? Ha igen! Kapcsolat az Ocean Finance and Mortgages Limited vállalattal a kis és nagy hitelek összegével. Kölcsön adunk 2% -os kamatlábbal. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a következő címen: oceanfinance459@gmail.com. Kölcsönöket is adunk (ezer fontot) ezer fontot (£ 100,000,000) százmillió fontot az egyének és a vállalatok számára, a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül.

      VálaszTörlés
    110. Jó napot mindenkinek.

      Tyrone by Name vagyok, jól tudom, hogy jó befektető vagyok, megadok mindenféle hitelt, amire szükséged van, mert szolgáltatásaink megbízhatóak.

      Három százalékos kamatozású, 6 hónapos és 25 éves időtartamú kölcsönöket adok ki.

      Munkám megbízható és megbízható, megbízható és gyors, gyors és megértő. Ezért arra kérem Önt, hogy jelentkezzen, mert a 18+ felettiek számára elérhető.
      Lépjen kapcsolatba velünk e-mailünkön a következő címen: tyrone.singh23@yahoo.com vagy tyronesingh89@gmail.com


      Köszönöm, vártam a gyors alkalmazását, hogy segítsünk neked azzal, amit akarsz.

      E-mail: tyrone.singh23@yahoo.com vagy tyronesingh89@gmail.com
      WhatsApp: +234807308183
      Hívjon minket: +1 971-512-2125

      Üdvözlet.

      VálaszTörlés
    111. Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű lehetőségeket adunk kölcsönökhöz. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk az adósságait, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt kell fizetniük a számlákért, 2% -os arányban kell befektetniük az üzletbe. Szeretnénk ezt a médiát használni, hogy tájékoztassuk Önt mindazt, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:

      Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy a következő weboldalon keresztül: berthaloancompany.com az alábbi kölcsön részletekkel

      HAJÓI DÁTUMOK
      1) Teljes név: ......................................................
      2) Ország: .........................................................
       3) Cím: .........................................................
       4) Állami: ............................................................
       5) Nem: ...............................................................
       6) Családi állapot: .............................................
       7) Foglalkozás: ...................................................
       8) Telefonszám: ................................................
       9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
       10) Havi jövedelem: .............................................
       11) A szükséges hitelösszeg: .................................
       12) Hitelezési időtartam: ................................................
       13) A kölcsön célja: ..........................................
       14) Vallás: ......................................................
       15) Előfordult-e korábban: ...................................................
       16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
      Kösz,

      Mrs. Bertha

      VálaszTörlés
    112. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    113. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    114. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a Banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    115. Jogos hitelre van szüksége, 3% -os kamatlábbal kínálunk hitelt. magán és vállalati hiteleket kínálunk. Ha érdekelt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

      Hitel ajánlat

      VálaszTörlés

    116. Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyekn ek (személyi kölcsön) és együttműködnek a testületeknél, 3% -os kamatlábbal, annullonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségei nek kielégítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 500.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

      Hitel ajánlat

      VálaszTörlés
    117. Ünnepelje ezt a karácsonyi szezont örömmel és boldogsággal a szívedben ...

      Szeretném felhívni a nyilvánosság figyelmét arra, hogy miként találkoztam a Finanszírozási Körkölcsönző PLC-vel, miután elvesztettem a munkámat, és hiteltámadása miatt a bankomtól és más pénzügyi intézménytől kölcsönöket vettem ki. Nem tudtam fizetni a gyermekeim díjait. A számlák mögött álltam, mert ki akartam dobni a házból, mert képtelen voltam fizetni a bérleti díjakért. Ebben az időszakban a gyermekeimet nevelőszülővel vettem tőlem. Aztán elindultam, hogy pénzt keressek az interneten, ahol elvesztettem a $ 3,670-et, amit kölcsönvettem barátaimtól, akiket két cég leépített. Egészen addig, amíg egy nagyon jó barátomra nem hivatkoztam a Funding Circle Plc-re, tehát ha valóban szüksége van egy kölcsönre, azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba az istengondozó hitelezőjével e-mailen: veronicawilliamsloanhome@gmail.com VAGY Hívás / Szöveg +14064326562 és mentes a csalástól Jennie Cortez nevét az Egyesült Államoktól

      Mrs Jennie Cortez

      VálaszTörlés
    118. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    119. Sürgős hitelt igényel? ha igen, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

      Hitelajánlat sürgős.

      Hitelre van szüksége? ha igen, 3% -os alacsony kamatlábú hitel esetén jelentkezzen vissza e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

      Hitelajánlat sürgős.


      Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, vegye fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com)

      Sürgős kölcsön ajánlat.

      VálaszTörlés

    120. Én vagyok Mrs. Marshall Wheeler, a WHEELER LOAN INVERSTMENT LTD ügyvezető igazgatója. Hiteles hitelnyújtó vagyok, kölcsönt nyújtó embereknek nyújtott kölcsön, itt van néhány kérdés: szükség van valamilyen kölcsönre ?, Szeretné fizetni a számláit ?, van pénzügyi problémája :, Szüksége van egy pénzügyi megoldásra ?. Itt van az összes pénzügyi probléma megoldása. Kölcsönöket nyújtok a projektekért, az üzleti vállalkozásokért, az adókért, a számlákért és sok más okból, a hitelünk könnyű, olcsó. és a csaj. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a wheelermarshall@outlook.com weboldalon a kívánt kölcsön kapcsán, tudunk gondoskodni a költségvetésüknek megfelelő alacsony kamatozású hitelről. Ha Intersted, töltse ki az alábbi adatokat:

      Teljes név:........................
      Kapcsolat Cím:..................
      Telefon:............................
      Ország...........................
      Kölcsönhöz szükséges összeg: ............
      Hitelidő: ....................
      Szex:..............................

      E mail címének elismeréseként a kölcsön feldolgozásával kezdhetjük. Többet is nyerhetsz, ha kölcsönöket kapsz tőle.

      Üdvözlettel vártam, hogy sürgősen meghallgassam.


      Mrs Wheeler Marshall

      VálaszTörlés
    121. Jó nap,

      Regisztrált magánhitelező vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5,000euro-tól 100,000,000euro-ig. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbségünk. Az érdekelt személynek e-mailen kell kérdeznie: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    122. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    123. A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkereszteltem az interneten, és találkoztam egy (Pedro Gonçalo) bizonyságával arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így a 85.000 euró összegű kölcsönt kértem a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre pályáztam, ígéretet tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor hogy a világ tudta, mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    124. A Loan Express Limited lehetőséget nyit meg mindenki számára, aki pénzügyi segítségre szorul. Olyan cégeknek és vállalatoknak nyújtunk kölcsönöket, amelyek pénzügyi vagy személyi segítséget igényelnek, akár személyes, akár üzleti célra, alacsony kamatlábon 3%.

      További információért forduljon hozzánk a loanexpresslltd@gmail.com címre

      VálaszTörlés
    125. Jó nap,
      A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel. végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    126. Szüksége van-e kölcsönre bármilyen okból, ha igen, lépjen velünk kapcsolatba ericfinancee@gmail.com címen, vagy látogasson el ericfinancee.wixsite.com/ericfinance weboldalunkra, vagy hívjon vagy forduljon a következő címre: +14242921067

      VálaszTörlés
    127. Sürgős pénzügyi hitelre van szüksége ***?
      E-mail: {johnloans19213@gmail.com} * Nagyon gyors és közvetlen átutalás bankszámlájára * A fizetés a bankszámlaszám megszerzése után nyolc hónappal kezdődik * Alacsony kamatláb 1% * Hosszú lejáratú visszafizetés (1-30 év) Magasság * Rugalmas ***, majd havi fizetés *. Meddig finanszírozható? A kérelem benyújtását követően *** A 24 órás finanszírozást követő 72-96 órán belül előzetes válaszadást várhat, miután megkapta a szükséges információkat.
      E-mail: johnloans19213@gmail.com

      VálaszTörlés
    128. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    129. Olyan kölcsönt keresel, amely vállalkozást indít vagy számlákat fizet, ezért azért vagyunk itt, hogy segítsünk azoknak, akiknek hitelük van 2% -os érdeklődéssel, ezért lépjenek vissza hozzánk. Várom a frissítést ebben az ügyben. Köszönjük az idejét és a megértését! Így térjen vissza a [email] Fredjosephloans@gmail.com címre

      VálaszTörlés
    130. Olyan kölcsönt keresel, amely vállalkozást indít vagy számlákat fizet, ezért azért vagyunk itt, hogy segítsünk azoknak, akiknek hitelük van 2% -os érdeklődéssel, ezért lépjenek vissza hozzánk. Várom a frissítést ebben az ügyben. Köszönjük az idejét és a megértését! Így térjen vissza a [email] Fredjosephloans@gmail.com címre

      VálaszTörlés
    131. Figyelem,
      Kérjen egy gyors és kényelmes kölcsönt a számlák kifizetésére, a Xmas kölcsönt,
      Jelzáloghitel, Konszolidációs kölcsön és új vállalkozás indítása vagy
      a projektek finanszírozását a legolcsóbb 3% -os kamatláb mellett. csinál
      vegye fel velünk a kapcsolatot a következő napon: CEDRICHILLSTONE@GMAIL.COM a szükséges hitelösszeggel.
      Mi tanúsított, nyilvántartásba vett és legitim hitelező.
      Ma kapcsolatba léphet velünk, ha érdekli a kölcsön felvétele,
      vegye fel velünk a kapcsolatot a kölcsön folyamatával kapcsolatos további információkért
      a kölcsön feltételeit és a kölcsön átutalását
      te. Sürgős válaszra van szükségünk, ha érdekel.

      Első információ szükséges tőled:

      Teljes nevek: ............
      Ország:…………...
      Állam / tartomány: ...............
      Telefonszám:…………
      Időtartam: ............
      Kölcsönhöz szükséges összeg: ......... ..
      Ház Cím / iroda címe: ..........
      Foglalkozása:............
      Havi bevétel:……….
      Családi állapot:………..
      Életkor / Nem: ............ ..
      Hitelcél: ............ ..
      Előre jelentkezett be kölcsön? (Igen vagy nem):...


      MEGJEGYZÉS: Az összes Válaszolást továbbítani kell a következő címre:
      CEDRICHILLSTONE@GMAIL.COM vagy Whatsapp +18634107623
      gyors
      feldolgozás.
      Köszönöm.

      C.E.O / John Hill.

      VálaszTörlés
    132. Figyelem,
      Kérjen egy gyors és kényelmes kölcsönt a számlák kifizetésére, a Xmas kölcsönt,
      Jelzáloghitel, Konszolidációs kölcsön és új vállalkozás indítása vagy
      a projektek finanszírozását a legolcsóbb 3% -os kamatláb mellett. csinál
      vegye fel velünk a kapcsolatot a következő napon: CEDRICHILLSTONE@GMAIL.COM a szükséges hitelösszeggel.
      Mi tanúsított, nyilvántartásba vett és legitim hitelező.
      Ma kapcsolatba léphet velünk, ha érdekli a kölcsön felvétele,
      vegye fel velünk a kapcsolatot a kölcsön folyamatával kapcsolatos további információkért
      a kölcsön feltételeit és a kölcsön átutalását
      te. Sürgős válaszra van szükségünk, ha érdekel.

      Első információ szükséges tőled:

      Teljes nevek: ............
      Ország:…………...
      Állam / tartomány: ...............
      Telefonszám:…………
      Időtartam: ............
      Kölcsönhöz szükséges összeg: ......... ..
      Ház Cím / iroda címe: ..........
      Foglalkozása:............
      Havi bevétel:……….
      Családi állapot:………..
      Életkor / Nem: ............ ..
      Hitelcél: ............ ..
      Előre jelentkezett be kölcsön? (Igen vagy nem):...


      MEGJEGYZÉS: Az összes Válaszolást továbbítani kell a következő címre:
      CEDRICHILLSTONE@GMAIL.COM vagy Whatsapp +18634107623
      gyors
      feldolgozás.
      Köszönöm.

      C.E.O / John Hill.

      VálaszTörlés
    133. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    134. Hello Everybody,
      My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

      VálaszTörlés
    135. * 3% kamatozású kölcsön kölcsön nyújtása
      * Biztosítás készpénz nélküli vállalkozó számára
      * Garancia a pénzért

      Jó hitelnyújtási mutatóval a Credit Financier Home biztosítékokat és nem garanciális kölcsönöket kínál magánszemélyeknek, vállalati vagy szövetkezeti szövetségeknek ipari és személyes előnyök érdekében.

      Kapcsolat Cím:
      Whatsapp: +15184181390
      Közvetlen levél
      creditfinancierhome@gmail.com

      VálaszTörlés
    136. Dear Applicant,

      Do you seek funds to pay off Credits and Debts? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) is here to put a stop to your financial problems. We offer all kinds of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We give out loan with an Interest rate of 1.00%. Interested applicants should Contact us via email: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

      Please Fill the Application Form Below:
      - Complete Name:
      - Loan amount needed:
      - Loan Duration:
      - Purpose of loan:
      - City / Country:
      - Telephone:
      - How Did You Hear About Us:

      If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: SuiteCapitals@gmail.com
      ( SuiteCapitals@post.com )

      VálaszTörlés
    137. Dear Applicant,

      Do you seek funds to pay off Credits and Debts? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) is here to put a stop to your financial problems. We offer all kinds of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We give out loan with an Interest rate of 1.00%. Interested applicants should Contact us via email: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

      Please Fill the Application Form Below:
      - Complete Name:
      - Loan amount needed:
      - Loan Duration:
      - Purpose of loan:
      - City / Country:
      - Telephone:
      - How Did You Hear About Us:

      If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: SuiteCapitals@gmail.com
      ( SuiteCapitals@post.com )

      VálaszTörlés
    138. Hitelre van szüksége? Ha igen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: (dakany.endre@gmail.com) Alacsony kamatozású hiteleket adunk ki, hogy kényelmesen érezzük magunkat. Siess, és kérje a kölcsönét.

      VálaszTörlés
    139. Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyekn ek (személyi kölcsön) és együttműködnek a testületeknél, 3% -os kamatlábbal, annullonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségei nek kielégítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 500.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

      Hitel ajánlat

      VálaszTörlés
    140. köszönöm, örömmel felhívom figyelmedet arra, hogy komoly hitelt szereltem egy hitelhitelezővel, aki 10 000 000 eurót adott át a
      cég. Ha kapcsolatba szeretne vele írni, írja meg

      E-mail: davidsovi125@gmail.com

      VálaszTörlés
    141. Helló,

                Van szüksége a hitel? akkor megoldhatja a problémáit, ha idejön. Mrs. Anna vagyok. Magyarországról a múlt héten hétfőn kölcsönt kértem a számláim megfizetésére, ezért különböző csalások kezébe kerültem, és különböző kölcsönöket csaltam. Ha nem az a hölgy, aki a legjobb barátom, Mercy, ő mutatott be Mr. Johnson Pablo (vezérigazgató), a JOHNSON PABLO LOAN COMPANY, és 100.000,00 euró összegű kölcsönt segített nekem stressz nélkül. Így a magyarországi kedves embereim e-mailen keresztül kapcsolatba léphetnek: johnsonpabloloancompany@gmail.com És ne felejtsd el elmondani neki, hogy elküldöm a cégednek.

      VálaszTörlés
    142. Do you need Personal Loan?
      Business Cash Loan?
      Unsecured Loan
      Fast and Simple Loan?
      Quick Application Process?
      Approvals within 24-72 Hours?
      No Hidden Fees Loan?
      Funding in less than 1 Week?
      Get unsecured working capital?
      Email us:urgentloan22@gmail.com
      Application Form:
      =================
      Full Name:................
      Loan Amount Needed:.
      Purpose of loan:.......
      Loan Duration:..
      Gender:.............
      Marital status:....
      Location:..........
      Home Address:..
      City:............
      Country:......
      Phone:..........
      Mobile / Cell:....
      Occupation:......
      Monthly Income:....
      Email us (urgentloan22@gmail.com)

      VálaszTörlés
    143. A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkereszteltem az interneten, és találkoztam egy (Pedro Gonçalo) bizonyságával arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így a 85.000 euró összegű kölcsönt kértem a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre pályáztam, ígéretet tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor hogy a világ tudta, mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    144. Kap egy kölcsönt ma alacsony áron alkalmazni most hitelek adják aránya 3% vonatkozik most ez növelheti az üzleti nagyobb hight. Hitelet kínálunk az üzleti és a személyes emberek számára, ha szükség van egy kölcsönre, hogy vállalkozást kezdeményezzenek vagy kölcsönöket fizessenek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) és kapjon hitelt a Társaságunktól. Én a legjobb hitelszolgáltatást nyújtom.

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    145. Kell kölcsön? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? adunk ki mindenféle hitel 2% kamat! Kapcsolatfelvétel e-mailben (richardcosmos5@gmail.com)

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    146. I provide loans to companies and individuals with a reasonable interest rates of 2%. Email to: (anggadiman1@gmail.com) if you are interested in the loan offer.

      VálaszTörlés
    147. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    148. A nevem Nora Marcell, szeretnék kifejezni szívből jövő köszönetemet a Credit Financier Home-nek, hogy segítsen nekem visszaállítani a hitelezési pontszámomat és a haldokló üzletemet azzal, hogy a múlt hónapban 100 000 euró összegű kölcsönt nyújtott, miután a bankomat és más pénzügyi ügynökségeket elutasították Meglátogattam. Mindenkinek ajánlom mindenkinek, aki pénzügyi segítségre van szüksége másban, hogy ne kerüljön rossz kezébe, miközben egy hitelkötelezettséget keressen, hogy kapcsolatba léphessen a céggel a whatsapp segítségével és e-mailben a kölcsönért.

      Whatsapp: +15184181390
      E-mail cím: creditfinancierhome@gmail.com

      VálaszTörlés
    149. Helló,
      Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket nyújtunk. Maximális, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált hitelek. Az összes hitel kamatlába (3%). Ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül a lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    150. Jó nap,

      Köszöntjük a Wilhelm Aiden Loans-nel, vagyunk nemzetközi hitelintézet és hitelezők, akik felajánlották kölcsönöket különböző egyéneknek és cégeknek Európában, Ázsiában és a világ más részein. Kölcsönökre van szüksége? Szeretne kifizetni a számláit? Szeretne pénzügyileg stabil? Az ügyfelek és a vállalati ügyfelek részére nyújtott kölcsönöket kínáljuk, kölcsönöket nyújtanak 3000 dollárról 700 000 dollárra. Minden érdekelt pályázónak össze kell hangolnia a vállalat politikáját. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: waspeedyloans.office@gmail.com az eljáráshoz. Kösz

      Hitelkérelem:

      * Jelentkező neve:
      * Cím:
      * Város:
      * Állapot:
      * Ország:
      * Neme:
      * Családi állapot:
      * Kor:
      * Foglalkozása:
      * Jövedelemadat:
      * Tel:
      * Mobil:
      * Kért összeg:
      * Hitel időtartam:
      * Hitel cél:
      * Kértél korábban egy kölcsönt?
      * Beszélsz angolul?:

      Vásárlói szolgáltatás: waspeedyloans.office@gmail.com

      A Hiteligénylés benyújtása után 24 óránál kevesebbet vár el az előzetes válasz, és az Öntől kapott információk kézhezvételétől számított 48 órán belül finanszírozást kap.

      Üdvözlettel
      Wilhelm Aiden úr

      VálaszTörlés
    151. A nevem Cleita Jason, egy egyedülálló anya, 2 gyerekével. Két hónapja pénzügyi helyzetbe kerültem, és nekem kellett refinanszírozni és megfizetni a számláimat, megpróbáltam kölcsönöket keresni különböző hitelintézetekről és bankokról, de soha nem sikerült, amíg egy hűséges nap, interneten keresztül böngészve megkerestem a Tanúvallomást (Beltro Anela) arról, hogy miként segíthet ez a hitelnyújtó társaság (JOAN NORMA LOAN COMPANY) e-mailben: a joannormaloancompany@gmail.com segített neki egy kölcsönnek, érdeklődni kezdtem, és ugyanabból a vállalatról kölcsönkérést is kértem. Ez a valódi és jogi társaság 50 000 euróval segített nekem, miután olyan sok pazarlott erőfeszítést tett, amely más vállalatoktól és bankoktól kölcsönöket keresett. Sürgős és megbízható kölcsönök nélkül, kamatozás és fedezet igénye nélkül, azt tanácsolom, hogy kapcsolatba lépjen vele e-mailben: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    152. Helló
      Ez azt jelenti, hogy tájékoztatjuk az általános közvéleményt arról, hogy Keresztény szervezet vagyunk, amely segítséget nyújt a segítséget igénylő emberek számára, például pénzügyi támogatásban. Tehát ha pénzügyi nehézségekbe ütközik, vagy pénzügyi problémái vannak, és Önnek szüksége van a saját vállalkozás megkezdésére, vagy fizetnie kell a számláitól, hosszú és rövid időtartamú, alacsony kamatláb mellett 2% törölni magánszemélyek és cégek számára. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címre: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) A Biblia azt mondja (Lukács 11:10). az, aki keres, talál; és aki kopog, az ajtó kinyílik. Tehát ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert Jézus ugyanaz tegnap, ma és örökre. Kérlek, ez komolyan gondolkodik, és Isten fél az emberektől Szívélyes üdvözletet kap a keresztény szervezetektől. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailen keresztül: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)
      Mobilspecifikus telefonszámunk: +2349023462855

      VálaszTörlés
    153. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    154. Damat Pénzügyi Társaság, Inc.
       
      Mi vagyunk a nemzetközi magánhitelezők. Különböző hiteleket kínálunk nagyon alacsony kamatlábon három évente. Alapjaink kizárólag a közvetlen joghatóság alatt álló magán- és vállalati befektetési portfoliókból származnak.
       
      A KÖVETKEZŐ KÖNYVTELEN KÜLÖNBÖZŐ KÖZBEN 3% -os kamatlábat kínálunk
      * Személyi hitelek * Üzleti hitelek * Befektetési hitelek * Autó kölcsön
      * Diákhitel * Támogatás Hitel * Ház kölcsön
       
      Ha ajánlatunkat érdekli, kérjük, röviden adja meg az alábbi információkat a menedzsmentnek az e-mail címre: collinsmark640@gmail.com
      * NAME:
      * SZEMPONTOK:
      * A HITELFELVÉTEL:
      * TELEFONSZÁM:
      * ORSZÁG:

      Collins Mark Loan Financial

      VálaszTörlés
    155. kínálnak hiteleket között különösen

      Helló Hölgyem és Uram!
      Ön a keresést a Pret hogy vagy növelni a tevékenységét, vagy
      A projekt megvalósításának, vagy vásárolni
      lakás, de sajnos a bank kéri feltételeket Ön
      "Újra incapbles kedvéért vagyok egyéni engedélyeztem
      hitelek 2000-500 000 ember egyaránt alkalmas a találkozó
      annak is a kamatláb 3% évente. vagy te
      pénz kell más okból; ne habozzon kapcsolatba lépni velem
      További információkért.Mail:emilliafloranta@yahoo.fr

      VálaszTörlés
    156. kínálnak hiteleket között különösen súlyos

      Helló, tettem neked egy pénzügyi kölcsön, hogy nagyon egyszeruen fogalmazva, hogy az emberek, akik fizetnek. Azt is, hogy befektetések és hitelek között különösen mindenféle. Én kölcsön pénzügyi támogatások kezdve 1,000 € 700.000 € egy kamatláb 3%. Felajánlom a rövid, közép és hosszú lejáratú hitelek. Nem tudjuk, a felhasználás és a transzferek által nyújtott bank biztonságát a tranzakciót. Amennyiben kérdése kérjük, adja meg az összeget a követelés követés idotartama.
      Ha tényleg érdekel kérem válaszoljon nekem postán
      E-mail:emilliafloranta@yahoo.fr

      VálaszTörlés
    157. kínálnak hiteleket az egyének közötti

      Szüksége van egy hitel vagy befektetés szükséges, hogy tegye a tervvel? Ön elutasította a bank, és azt szeretnénk, kölcsön, hogy megfeleljen az igényeinek van? Nem probléma. Bármi legyen is a pénzügyi helyzetét. I kölcsön támogatások kezdve 1000 euróról 60.000 euró, a kamat 2% -os. Kapcsolat nekem ma, és kap egy elso osztályú pénzügyi szolgáltatásokat. Kapcsolat nekem e-mailben:emilliafloranta@yahoo.fr

      VálaszTörlés
    158. A nevem Cleita Jason, egy egyedülálló anya, 2 gyerekével. Két hónapja pénzügyi helyzetbe kerültem, és nekem kellett refinanszírozni és megfizetni a számláimat, megpróbáltam kölcsönöket keresni különböző hitelintézetekről és bankokról, de soha nem sikerült, amíg egy hűséges nap, interneten keresztül böngészve megkerestem a Tanúvallomást (Beltro Anela) arról, hogy miként segíthet ez a hitelnyújtó társaság (JOAN NORMA LOAN COMPANY) e-mailben: a joannormaloancompany@gmail.com segített neki egy kölcsönnel, érdeklődni kezdtem, és ugyanabból a vállalatról kölcsönkérést is kértem. Ez a valódi és jogi társaság 50 000 euróval segített nekem, miután olyan sok pazarlott erőfeszítést tett, amely más vállalatoktól és bankoktól kölcsönöket keresett. Sürgős és megbízható kölcsönök nélkül, kamatozás és fedezet igénye nélkül, azt tanácsolom, hogy kapcsolatba lépjen vele e-mailben: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    159. HOGY KÖVETKEZIK? AT 3% HA IGEN EMAIL AMENNYIBEN SZÜKSÉGES. Megjegyzés: minden válasznak másolnia kell és küldje el ezt az e-mailt wernerschmidt423@gmail.com wernerschmidt423@gmail.com Teljes név .......... Szükséges összeg: .......... Hitelkeret:. ......... Kor: .......... Ország .......... Foglalkozás .......... Telefonszám ..... ..... Werner Schmidt

      VálaszTörlés
    160. Kell hitel / pénzügyi segítség? 2% -os nagyon alacsony kamatozású finanszírozást kínálunk Minden érdekelt pályázónak kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    161. Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor €2000 és €500 000 000 közötti hiteleket nyújtunk. Maximális, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált hitelek. Az összes hitel kamatlába 3% Ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a (dakany.endre@gmail.com)

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    162. HOGY KÖVETKEZIK A KÖTELEZETTSÉGRE KIFIZETÉSRE, VAGY ÚJRA VONATKOZÁSRA
      Kölcsönünket alacsony százalékos kamatokkal távolítjuk el
      1500 dollártól 800 000 dollárig kínálunk
      Add hozzá nekünk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot: mvargasp2019@gmail.com

      VálaszTörlés
    163. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    164. Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket nyújtunk. Maximális, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált hitelek. Az összes hitel kamatlába (3%). Ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    165. Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket nyújtunk. Maximális, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált hitelek. Az összes hitel kamatlába (3%). Ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a lapolendersfirm@gmail.com

      VálaszTörlés
    166. A nevem Valeria Marco 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem tartozék, mint garancia a kölcsönzéshez, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelnyújtónak az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    167. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    168. Szüksége van egy kényelmes kölcsön az Ön elégedettségére? Kínálunk megfizethető hitel 2% -os kamatláb áll rendelkezésre a helyi és nemzetközi hitelfelvevők. Mi tanúsított, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus és együttműködünk. hosszú távú hitelt adunk ki két-ötven évig.
      lépjen velünk kapcsolatba: norasmithloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    169. Megkaptam a programozott és üres ATM kártyámat
      visszavonja a maximálisan $ 5,000-t naponta maximum 30-ig
      napon keresztül (wesleymarkhackers@gmail.com).
      Nagyon boldog vagyok, mert az elmúlt héten kaptam az enyémet, és 150 ezer dollárt használtam. Wesley Mark Hackers ad
      ki a kártyát csak azért, hogy segítse a szegényeket és a rászorulókat, bár illegális, de ez
      valami szép. kap a tiéd a Wesley jel Hackerek ma! Csak küldjön egy e-mailt
      (wesleymarkhackers@gmail.com)
      vagy watsapp +16315383658

      VálaszTörlés
    170. Helló
      Ez azt jelenti, hogy tájékoztatjuk az általános közvéleményt arról, hogy Keresztény szervezet vagyunk, amely segítséget nyújt a segítséget igénylő emberek számára, például pénzügyi támogatásban. Tehát ha pénzügyi nehézségekbe ütközik, vagy pénzügyi problémái vannak, és Önnek szüksége van a saját vállalkozás megkezdésére, vagy fizetnie kell a számláitól, hosszú és rövid időtartamú, alacsony kamatláb mellett 2% törölni magánszemélyek és cégek számára. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címre: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) A Biblia azt mondja (Lukács 11:10). az, aki keres, talál; és aki kopog, az ajtó kinyílik. Tehát ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert Jézus ugyanaz tegnap, ma és örökre. Kérlek, ez komolyan gondolkodik, és Isten fél az emberektől Szívélyes üdvözletet kap a keresztény szervezetektől. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailen keresztül: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)

      VálaszTörlés
    171. Szüksége van egy sürgős kölcsönre e-mailben egy gyors hitelre (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)


      Szüksége van egy sürgős hitel Car Loan House hitel üzleti hitel stb adunk minden típusú hitel alacsony aránya 1%, és megkapja a kölcsönt a következő 12 óra e-mailt nekünk most bármilyen típusú kölcsön

      {REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}


      Teljes név:
      Ország / Állam:
      Hitelösszeg:
      Hitel időtartam:
      Ocupation:
      Telefonszám:
      Kor:


      forduljon hozzánk most, ha szükségünk van egy sürgős kölcsönre, küldje el nekünk e-mailt REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

      A cég neve: REMY FINK

      Küldjön e-mailt most [remy.credit111@gmail.com]

      VálaszTörlés
    172. Eu tenho meu cartão ATM programado e em branco para
      retirar o máximo de US $ 5.000 por dia para um máximo de 30
      dias via (wesleymarkhackers@gmail.com).
      Estou muito feliz com isso porque recebi o meu na semana passada e o usei para ganhar US $ 150.000. Wesley marca Hackers está dando
      o cartão apenas para ajudar os pobres e necessitados que é ilegal, mas
      é algo legal. obtenha o seu da marca de wesley Hackers hoje! Basta enviar um email
      para (wesleymarkhackers@gmail.com)
      ou watsapp +16315383658

      VálaszTörlés
    173. Jelentkezzen a kölcsön gyors és kényelmes módjára a számlák megfizetése és a projekt finanszírozásának újrakezdése érdekében a legolcsóbb 3% -os kamatlábon, hogy kapcsolatba lépjen velünk ma a következő címen: worthamloanfim11@gmail.com. A kölcsönnek szüksége van egy hitelnyújtásra, melynek minimuma 1000.00. A pénz megvásárlásának lehetősége, hiteles regisztrációs és törvényes hitelező vagyok, ma kapcsolatba léphet velünk, ha érdekli., Hogy megkapja ezt a kölcsönt, lépjen velem kapcsolatba a kölcsön folyamatával kapcsolatos további információkért mivel a hitelek feltételei és a hitel összege átkerülnek Önnek. Sürgős válaszra van szükségem, ha érdekel.

      VálaszTörlés
    174. Helló

      Olyan Társasági Szervezet alakultunk, amely segíti a segítségre szoruló embereket, például a pénzügyi segítséget. Tehát ha pénzügyi nehézségekbe ütközik, vagy pénzügyi zűrzavarban vagy, pénzre van szüksége ahhoz, hogy saját vállalkozást indítson, vagy hitelre van szüksége rendezze el az adósságát, vagy fizesse ki a számláit, indítsa el a kedves üzletet, vagy nehéz megtalálni a helyi bankok által nyújtott tőkehitelt, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: prosperpersonaloan@gmail.com hajlandó vagyok hitelt nyújtani a kamatlábbal 2%, kölcsönöket nyújtunk kereskedelmi és magánvállalkozásoknak, amelyek 3 000 és legfeljebb 8,000,000.00 között vannak az 1-25 év közötti időszakban. Alacsony kamatlábbal és hitelellenőrzés nélkül kínálunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, adósságkonszolidációs kölcsönöket kínálunk , a kockázati tőke, az üzleti kölcsönök, az oktatási kölcsönök, az otthoni hitelek vagy a "kölcsönök bármely okból!", A módszerünk lehetőséget ad arra, hogy megadja a szükséges hitelösszeget és az időtartamot,


      HITELESÍTÉSI INFORMÁCIÓK.
      Az Ön nevei ................
      Országod............
      Te államod...............
      Városod................
      Címed ................
      Foglalkozásod ..............
      Családi állapota .........
      Kor......................
      Szex.........................
      Telefonszám...............
      Havi bevétel. ..............
      Legközelebbi hozzátartozó.................
      Hitelösszeg.....................
      Hitelidőtartam .....................
      A hitel célja ...................
      Ön már alkalmazta ............


      Köszönjük, hogy megértette a kapcsolatot, ahogy várunk

      Üdvözlettel
      vezetés
      E-mail: prosperpersonaloan@gmail.com

      VálaszTörlés
    175. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. TeljeAsítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    176. Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű lehetőségeket adunk kölcsönökhöz. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk az adósságait, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt kell fizetniük a számlákra, 2% -os arányban kell befektetniük az üzletbe. Szeretnénk ezt a médiát használni, hogy tájékoztassunk mindent, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:

      Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy a következő weboldalon keresztül: berthaloancompany.com az alábbi kölcsön részletekkel
      HAJÓI DÁTUMOK
      1) Teljes név: ......................................................
      2) Ország: .........................................................
       3) Cím: .........................................................
       4) Állami: ............................................................
       5) Nem: ...............................................................
       6) Családi állapot: .............................................
       7) Foglalkozás: ...................................................
       8) Telefonszám: ................................................
       9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
       10) Havi jövedelem: .............................................
       11) A szükséges hitelösszeg: .................................
       12) Hitelezési időtartam: ................................................
       13) A kölcsön célja: ..........................................
       14) Vallás: ......................................................
       15) Előfordult-e korábban: ...................................................
       16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
      Kösz,
      Mrs. Bertha

      VálaszTörlés
    177. Christy Walton asszony vagyok pénzügyeim Vállalatoknak és magánszemélyeknek nyújtott kölcsönöket ésszerű kamatokkal csak azért, hogy segítsek azoknak, akik pénzügyi problémákkal küzdenek, stb. Ha érdekel, érdemes eljutnia hozzánk ezen az e-mailen: (christywalton355@gmail.com) próbált valamilyen kölcsönt kapni? akkor most alkalmazza Christy Walton Finance asszonynak

      VálaszTörlés
    178. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    179. Isten legyen dicséret, én nevem Aadolf vagyok. Ezt használni akarom
      közepes, hogy figyelmeztesse az összes hitelkeresőt, hogy legyen nagyon óvatos, mert vannak
      csalások mindenütt Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam
      a kétségbeesésemre több hitelező csalt meg. Már majdnem
      elvesztette a reményt, míg egy barátom egy nagyon megbízható hitelezőhöz fordult
      Stevemain nevű hitelintézetnek, aki kölcsön nyújtotta nekem egy fedezetlen kölcsönt
      10 000 euró 10 órán belül stressz nélkül. Ha szüksége van rád
      bármilyen kölcsön csak most lépjen kapcsolatba vele:
      (stevemainloanfirm@gmail.com) Ezt a médiumot használom, hogy figyelmeztessek mindent
      a hitelkeresők, a pokol által, amit ezek kezében töltöttem
      csaló hitelezők
      Isten jutalmazzon bennünket, és igen, az ügynök.

      VálaszTörlés
    180. Kedves hitelkeresők!

      Ön bármilyen pénzügyi nehézségekkel küzd? Szeretné kezdeni a saját vállalkozását? Ez a hitelminősítő cég világszerte létrehozott emberi jogi szervezeteket, azzal a kizárólagos céllal, hogy segítse a szegényeket és az embereknek pénzügyi nehézségekkel küzdő embereket. Ha hitelhez szeretne pályázni, lépjen vissza hozzánk az alábbi e-mail címre: elenanino0007@gmail.com

      Név:
      Hitelösszeg szükséges:
      Hitel időtartam:
      Mobil szám:

      Köszönöm és Isten áldja meg
      BIZALOM
      Elena

      VálaszTörlés
    181. Helló,
      A nevem Amber, itt vagyok, hogy ajánlom Önt egy törvényes hitelezőnek, aki 45 ezer dolláros hitelt adott nekem, Jerry Jones Jerry Jones pénzügyi befektetéseinek nevét, és szeretném felhívni, hogy mindenkinek szüksége van pénzügyi segítségre, hogy kedves kapcsolatba léphess vele e-mailben a hitelkérelemhez: jerryjonesfinancialinvestments@gmail.com

      VálaszTörlés
    182. Keres üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, jelzálogkölcsönöket, autóhiteleket, diákhiteleket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, fedezetlen hiteleket, kockázati tőkét, alacsony kamatlábat és megfizethető kamatlábat 2% -ra. Válaszolj nekünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

      Hitel ajánlat.

      VálaszTörlés
    183. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem volt biztosíték, hogy hitelhez jussak, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelhitelezőnek az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    184. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem volt biztosíték, hogy hitelhez jussak, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelhitelezőnek az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    185. Helló,

      Keres üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, jelzálogokat, autóhiteleket, diákhiteleket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, fedezetlen kölcsönöket, kockázati tőkét stb. Ön a megfelelő helyen van A hitel megoldásai! Magántulajdonosi hitelező vagyok, aki alacsonyabb kamatozású és megfizethető kamatlábon 2% -ot kölcsönöz magánszemélyeknek és üzleti vállalkozásoknak. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

      Őszinte és gyors hitelek

      VálaszTörlés
    186. Helló,

      Keres üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, jelzálogokat, autóhiteleket, diákhiteleket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, fedezetlen kölcsönöket, kockázati tőkét stb. Ön a megfelelő helyen van A hitel megoldásai! Magántulajdonosi hitelező vagyok, aki alacsonyabb kamatozású és megfizethető kamatlábon 2% -ot kölcsönöz magánszemélyeknek és üzleti vállalkozásoknak. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

      Őszinte és gyors hitelek

      VálaszTörlés
    187. Szüksége van egy kényelmes kölcsön az Ön elégedettségére? Kínálunk megfizethető kölcsön 2% kamatláb elérhető a helyi és nemzetközi hitelfelvevők. Igazoltunk, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, és együttműködünk. hosszú távú hitelt két-ötven éven keresztül.
      lépjen velünk kapcsolatba a norasmithloancompany@gmail.com címen

      VálaszTörlés
    188. Jó napot mindenkinek,
      A nevem Lisa Scott, azt szeretném használni ezt a médiumot, hogy megosszák ezt a vallomást arról, hogy megkaptam a hitelemet egy Legit Loan Company-től. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, sürgősen szükségem volt a hitelre, ezért kapcsolatba léptem olyan sok társasággal, és annyi erőfeszítés és kifizetés után nem adtam kölcsönet, összesen 3000 eurót becsaptam. csalódott és kétségbeesett egészen egy hűséges napig, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépjek egy barátommal, aki a közelmúltban kölcsönzött hitelt, elmondtam neki a pénzügyi helyzetemet, majd elmondta nekem a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY cégről (susanwealthloancompany @ gmail.com). Felvette a kapcsolatot a Társasággal, és megkapta a Társaság Általános Szerződési Feltételeit, amelyeket elfogadtam és legfeljebb 48 órán belül a legnagyobb meglepetésemre jóváhagyták a 40.000 euró összegű Hitelösszeget, és átutalták számlámra. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a tisztességes hitelhitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? kérjük, forduljon a Társasághoz e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    189. A nevem Cleita Jason, egy egyedülálló anya, 2 gyerekével. Két hónapja pénzügyi helyzetbe kerültem, és nekem kellett refinanszírozni és megfizetni a számláimat, megpróbáltam kölcsönöket keresni különböző hitelintézetekről és bankokról, de soha nem sikerült, amíg egy hűséges nap, interneten keresztül böngészve megkerestem a Tanúvallomást (Beltro Anela) arról, hogy miként segíthet ez a hitelnyújtó társaság (JOAN NORMA LOAN COMPANY) e-mailben: a joannormaloancompany@gmail.com segített neki egy kölcsönnek, érdeklődni kezdtem, és ugyanabból a vállalatról kölcsönkérést is kértem. Ez a valódi és jogi társaság 50 000 euróval segített nekem, miután olyan sok pazarlott erőfeszítést tett, amely más vállalatoktól és bankoktól kölcsönöket keresett. Sürgős és megbízható kölcsönök nélkül, kamatozás és fedezet igénye nélkül, azt tanácsolom, hogy kapcsolatba lépjen vele e-mailben: joannormaloancompany@gmail.com

      VálaszTörlés
    190. Hitelre van szüksége? ha igen, alkalmazza most a részleteket
      1.Teljes név: 2.Sex: 3.Age: 4.Phone: 5.Fax: 6.Country: 7.Megfelelő szükséges:
      8.Durációs idő:

      lépjen velünk kapcsolatba: (rogerskenservices@gmail.com) az alkalmazásával.
      Bízunk benne, hogy gyors választ kap.



      Sunrise pénzügyi szolgáltatások

      VálaszTörlés
    191. Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 3% kamatozású hiteleket adunk ki! Kapcsolat: (gkfinance01@gmail.com)

      Tisztelettel,
      Daniel úr
      gkfinance01@gmail.com

      3% -os kölcsön ajánlat

      VálaszTörlés

    Minden vélemény számít!
    Ha tapasztalatod van Tóth Csabával kapcsolatban, és szeretnéd, hogy megjelenjen, szólj hozzá itt, akár névtelenül:)