Kérlek like-olj minket a facebookon! :)

Tóth Csaba újabb halálos áldozata - Ennek az embernek már rég életfogytiglani börtönt kellett volna adni!!!

"Az én testvéremnek jelenleg a temetésére várunk, ami 2016. Január elején lesz. Dr. Tóth Csaba 3 év alatt juttatta ilyen állapotba. Súlyos cukorbetegként napi 4-szer szúrta magát inzulin miatt. Dr. Tóth Csaba javaslatára fokozatosan elhagyta az inzulint, és hónapokig húst és zsírt evett az orvos javaslatára. Mivel megindult nála a fogyás, ezért mindent elhitt neki. A családunkban levő belgyógyász orvos hiába figyelmeztette, hogy ez rövidesen halálhoz fog vezetni, a testvérem sajnos a szélhámos dr. Tóth Csabának hitt.
Az 1. aggasztó jelek 2 év keton diéta után jelentkeztek.😟
A tünetek szerint a tüdőben víz gyült fel, ami egy belgyógyász orvos szerint a cukorbaj legsújosabb szövődménye, ami után szívérkoszorú elzáródás jelentkezett. A tesóm életét éppen csak sikerült megmenteni. Könyörögtem neki, hogy hagyja abba a ketonozást, de nem hallgatott rám. A következő gond 2015 szeptemberében jött. A tesóm lábujjai közt nem gyógyult egy seb. Érfestés alatt agyvérzést kapott, néhány nap múlva elzáródott a nyaki ere és megnémult, majd a jobb oldalára lebénult. Rövid vegetálás után a bal lábát térdig levágták érszűkület miatt. 2 nap múlva kómába esett, leállt a veséje, lélegeztető gépre került és magas láza lett. 3 hét öntudatlanság után meghalt.😣
És mit mondott erre dr. Tóth Csaba? "Ha nem így étkezett volna, akkor már rég nem élne." Üzenem minden keton diétásnak: gondolja meg jól, akar-e egy szélhámos kísérleti nyula lenni? Ennek az embernek már rég életfogytiglani börtönt kellett volna adni!!!

Oláhné Sz. Tünde"



:((( Hihetetlen hogy ez még mindig tart és még mindig nem csukták le :(

3 megjegyzés:

  1. hitel! hitel!! hitel!!!
    Olyan jóhírű és akkreditált magánhitel-társaságot keres, amely az egész életen át nyújtandó kölcsönöket nyújtja. Nagyon gyorsan és könnyedén kínálunk mindenféle hitelt, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, jelzáloghiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, befektetési hiteleket, adósságkonszolidációt és még sok mást. Elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ne nézz többet, mint itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tedd. Adományokat nyújtunk olyan magánszemélyeknek és vállalatoknak, amelyek pénzügyi támogatásra szorulnak 2% -os arányban. Nincs szükség társadalombiztosítási számra, és nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált. Szeretném használni ezt a médiát, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és örömmel nyújtunk hitelt.
    Ezután küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (victoriaemmanuelloan@gmail.com), hogy kölcsönt kérjen

    VálaszTörlés
  2. We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages,Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans,car loans, hotel loans, student loans, personal loans Home Refinancing Loans with low interest rate at 3% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: (urgentloan22@gmail.com)

    VálaszTörlés
  3. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: (urgentloan22@gmail.com)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!
Ha tapasztalatod van Tóth Csabával kapcsolatban, és szeretnéd, hogy megjelenjen, szólj hozzá itt, akár névtelenül:)