Kérlek like-olj minket a facebookon! :)

1. Pozitív beküldött tapasztalat

Hálával tartozik az egész család dr. Tóth Csabának! Évtizedes problémák szűntek meg - hasi puffadás, pajzsmirigy probléma, kórós elhízás, magas vérnyomás.. stb- útmutatása alapján. Mindig segítőkész, korrekt volt. Minden orvosnál vannak "mellényúlások", s ha csak ennyi lenne mint amit itt írtok, akkor az nem is olyan nagyon rossz arány! Betegségeink gyógyítandó, egy csomó paraszolvencia, magánorvos, fogyi-bogyi, gyógyszer került megfizetésre,cserébe sok várakozás, utálatos hangnem, amiben részünk volt. Azokról az orvosokról még sincs ilyen lap... Elgondolkodtató! Lehet, hogy valami érdek vagy érdek-ellentét a motiváció, amikor ezt a gyűjteményt összehoztátok? Természetes, hogy egy negatív élmény is sok és méltányolható a sérelmet szenvedett fél indulata! Ilyen alapon azonban az egész orvosi kart pellengérre lehetne állítani, mert vélhető, hogy mindenkiről lehetne egy jó kis gyűjteményt némi igyekezet árán összeszedni! Engem az érdekelne, hogy mi az az indulat, ami az oldal tulajdonosát motiválta egy kompetens, a módszert magán alkalmazó orvossal szemben? Kiemelkedő lehetett a motiváció vagy érdek, hogy nem a saját nevén vagy tevékenység néven fut az oldal, ahhoz is a lejáratni szánt orvos neve került!
Annyi gyűlölet érződik, hogy az előbb-utóbb kórós egészségi állapotot fog előidézni, mivel a lélek mérge a testre is kihat! Talán egy pszichológus segíthetne ebben. Egyebekben kíváncsian fogom figyelni, hogy a megjegyzésem meddig lesz látható... Üdv. Egy elégedett, gyógyult beteg

2 megjegyzés:

  1. Ön komolyan azt gondolja, elfogadható, amit ez az orvos a betegekkel tett? HALÁLLAL végződő történetet is olvashat... és én személyesen is ismertem Roóz Pétert. Másik két ismerősöm is járt Tóth Csabánál, és mindketten rettenetes nagyot csalódtak. Lehetséges, hogy Önöknek valóban segített a T.Cs. által ajánlott étrend, de hosszú távon nem lesznek jó tapasztalatai vele. Amitől most jobban lehet, minden bizonnyal a glutén és/vagy egyéb káros étel elhagyása. A paleolit valóban az optimális táplálkozás, de ha valaki a T.Cs. által ajánlott arányokat követi, vagyis húsdiétát tart, az sajnos semmi jóra nem vezet. Az indulatot, amivel találkozott, a többi ember iránti őszinte aggódás generálja, szeretnének másokat megvédeni ettől a veszélyes csalótól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ezt az indulatot a bűnbakkeresés generálja. Nekem is csak jó tapasztalataim vannak a doki által javasolt étrenddel és az orvossal mint emberrel sincs bajom. Ezt a blogot viszont eléggé gusztustalannak tartom. Nevét és kilétét nem vállaló emberek vagy ember (szerintem az sem kizárt, hogy egy ember írja az összeset) szapul név szerint egy magát és elveit felvállaló orvost. A szapuló bejegyzéseket olvasva mentalitásban nagy a hasonlóság és úgy gondolom a tudatlanság is. A paleo-ketogén diéta nem játék és vagy komolyan veszi valaki vagy jobb ha nem csinálja.Ha a beteg nem érti meg a működés lényegét akkor nagy az esélye, hogy hibázik. A rossz tapasztalatoknak ez is lehet a hátterében.

      Törlés

Minden vélemény számít!
Ha tapasztalatod van Tóth Csabával kapcsolatban, és szeretnéd, hogy megjelenjen, szólj hozzá itt, akár névtelenül:)